TÜGVA'DAN ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON

TÜGVA'DAN ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON
TÜGVA Samsun İl Temsilciliği gençlerin yoğun ders programında stres atmaları, motivasyonlarını sağlamak amacıyla doğa gezi gerçekleştirdi

Gençlerin eğitimi ve gelişimi konusunda bir çok alanda çalışma yürüten Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA),  sosyal aktivitelerle de motivasyon sağlıyor. Eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından yoğun bir ders programına giren öğrenciler TÜGVA Samsun İl Temsilciliği, tarafından gerçekleşen gezi ile Vezirköprü ilçesinde bulunan Şahinkaya Kanyonu'nda stres attı.

TÜGVA bünyesinde kurslara katılan öğrenciler sosyal aktivite ile hem kaynaştı hem de motivasyon sağladı. Atakum ve Veziköprü Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen gezi sonunda öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. TÜGVA Ortaokul ve Lise Koordinatörlüğü temsilcilerinin eşlik ettiği öğrenciler gölde tekne ile gezdi, doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, yoğun bir ders programına giren öğrencilerin sosyal aktivitelerle motivasyonlarının da sağlanmaya çalışıldığını belirtti. Gençlerin en iyi eğitimi almaları için vakıf olarak destek vermeye çalıştıklarını ifade eden Durmuşoğlu, "Gezilerle öğrencilerimize motivasyon sağlarken bir yandan da şehrimizin doğal güzelliklerini görme imkanı sunuyoruz. Sosyal aktivitemize destek veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'e teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.