TÜGİAD'DAN ÇİFTE MESAJ

TÜGİAD'DAN ÇİFTE MESAJ
TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı’dan Davutoğlu ve Yıldırım için çifte mesaj;Davutoğlu’na teşekkür, Yıldırım’a hayırlı olsun

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Çuhacı, AK Parti Genel Başkanı seçilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 65. Hükümetini kurmakla görevlendirilmesi beklenen Binali Yıldırım’ı kutladı. Çuhacı, bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı 64. Hükümetin Başbakanı olarak sorumluluk üstlenen Ahmet Davutoğlu’na da teşekkür etti.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Rahmi Çuhacı, AK Parti olağanüstü Kongresinde tek aday olarak girdiği seçimle AK Parti Genel Başkanı seçilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 65. Hükümetini kurmakla görevlendirilmesi beklenen Binali Yıldırım’ın kutladı. TÜGİAD olarak Türkiye için çalışan herkese destek olduklarını ve olacaklarını söyleyen Çuhacı’nın açıklaması şöyle:

“Bizler genç işadamları ve girişimciler olarak Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve yasaları ile evrensel değerler çerçevesinde ülkemiz için hizmet eden tüm siyasetçilerimize teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle bugüne kadar hizmeti geçmiş herkese teşekkürlerimizi iletirken; bundan sonra ülkemize hizmet edecek olan başta Binali Yıldırım olmak üzere çalışma arkadaşlarına başarılar diliyoruz. Bizler Türkiye Ekonomisine daha yüksek katma değer üretmek için çırpınan genç işadamları olarak yeni hükümetimizden de bu konuda karşılıklı işbirliğimizi geliştirmek konusunda dileğimizi iletmek istiyoruz. Daha çok ihracat yapmak için daha çok üretmek, daha çok üretmek için daha çok istihdam ve yatırım yapmak istiyoruz. Bundan önceki tüm hükümetlerimizde olduğu gibi 65. Türkiye Cumhuriyeti hükümetine de Türkiye’nin genç girişimci ve işadamları olarak destek vereceğimizi bildirmek istiyoruz.”

TÜGİAD olarak teşekkür kültürüne büyük önem verdiklerinin altını çizen Çuhacı, hem TÜGİAD hem de işadamlarının sorunları ile yakından ilgilenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da gösterdiği ilgi ve hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.