TRAFİK KURALLARINI ÖĞRETECEKLER

TRAFİK KURALLARINI ÖĞRETECEKLER
OMÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Samsun’daki ana okulları ve kreşleri gezerek miniklere trafik kuralları hakkında bilgi veriyor.

OMÜ’lü öğrencilerden örnek proje..
Miniklere trafik kurallarını anlatıyorlar.

OMÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Samsun’daki ana okulları ve kreşleri gezerek miniklere trafik kuralları hakkında bilgi veriyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Samsun’daki ana okulu ve kreşleri gezerek miniklere trafik kurallarını anlatıyor. Hazırladıkları sunumlar eşliğinde gerçekleştirdikleri bilgilendirmeler ile miniklerin trafikte yaya ve araç içerisinde karşılaşabilecekleri olumsuz durumları anlatan OMÜ’lü öğrenciler, emniyet kemeri takmaları ve arka koltukta oturmaları konusunda küçük öğrencilerden söz alıyor.

Projeleri kapsamında ilk olarak Kalkancı İlkokulunun ana sınıfı öğrencilerine bilgi veren OMÜ’lü öğrenciler Eda Gürdal, Mert Sadık Yıldırım ve Tunahan Ekiz, bu proje kapsamında Samsun’daki çok sayıda ana okulu ve kreşe ulaşmak istediklerini belirtti. Trafik eğitiminin küçük yaşlarda verilmesinin önemine dikkat çeken OMÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Eda Gürdal, “Çocukların trafik kurallarını erken yaşta öğrenmesi, olası bir çok kazanın önüne geçecektir diye düşünüyoruz. Bu düşüncemizden hareketle hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projemiz kapsamında miniklere, eğlenceli bir şekilde kuralları öğretiyoruz. Ayrıca öğrencilere trafik kurallarını konu alan boyama kitapları ve çeşitli hediyeler veriyoruz. Amacımız trafik konusunda daha bilinçli bir neslin yetişmesine katkı vermek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.