Tok’tan Meclis Turu

Tok’tan Meclis Turu
Ankara’da bir dizi görüşmeler yapan Başkan Tok, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı ile İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 24 Haziran Seçimleri Sonrası Mecliste yemin ederek görevlerine başlayan 27. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı’yı ziyaret ederek başarılar diledi.

MİLLETVEKİLLERİNE BAŞARI DİLEKLERİ

 

Şehir dışı programları nedeniyle Ankara’da bulunmayan AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz ve Çiğdem Karaaslan ile bir araya gelemeyen Başkan Tok, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ile Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalıyla meclisteki çalışma ofisinde görüştü. Tok, Milletvekillerine yeni dönem meclis çalışmalarında başarı dileklerini sundu.  

 

GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

 

Çok önemli bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Ülkemiz için çok kritik öneme sahip bir seçim dönemini atlattık. Yeni sistemle birlikte şahlanacak yeni Türkiye var. AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile daha güçlü ve büyük Türkiye için yolumuza devam ediyoruz.” dedi

 

UYUM, İSTİŞARE, KOORDİNE VE İSTİKAR

 

Uyumlu, istişareli, koordineli ve istikrarlı çalışmanın önemine dikkat çeken Başkan Tok, “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren verdiğimiz sözlerimizi Ankara ile olan diyaloglarımızda istişareler yaparak hayata geçirdik. Uyumlu çalışmanın şehre ve kente faydası vardır. Yerel yöneticiler olarak koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırdığını biliyoruz. Bu sebepten ötürü her zaman istişare ve bilgi alışverişi ile projelerimize hayat veriyoruz Bundan sonra tüm Milletvekillerimizle birlikte şehrimize ve ilçemize birlikte ve uyum içerisinde çalışacağız.” dedi.

Yeni dönemdeki Meclis çalışmaları için görüşmeler yapan Başkan Tok, ziyaretin anısına milletvekillerine çeşitli hediyeler takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum