TNB KEP, SAMSUNLU NOTERLERLE BULUŞTU

TNB KEP, SAMSUNLU NOTERLERLE BULUŞTU
Samsun Noter Odası, Samsun Noter Odası’na bağlı noterleri ve çalışanlarını bilgilendirmek amacıyla bir sempozyum düzenlendi. Samsun Grand Amisos Otel’de gerçekleştirilen sempozyumun konuşmacıları arasında yer alan ...

TNB KEP Genel Müdürü Duygu Yantaç; katılımcıları uygulamalı olarak anlattığı Kayıtlı Elektronik Posta ve Elektroni·k İmza uygulamaları konularında bilgilendirdi.

11 Aralık 2015, İstanbul

Samsun Noter Odası, 5 Aralık’ta Samsun Noter Odası’na bağlı noterleri ve çalışanlarına yönelik bir sempozyum gerçekleştirdi. Sempozyuma TNB KEP Genel Müdürü Duygu Yantaç da katılarak KEP - Kayıtlı Elektronik Posta sistemi hakkında bilgilendirici bir konuşma yaptı.

Sempozyuma; apostil uluslararası tebligat hakkında Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Cebeci, Beden Dili ve İletişim alanında Sezgin Tarak, Diksiyon ve Stres yönetimi alanında Mehmet Çömez ve Uygulamalı Kayıtlı Elektronik Posta konusunda Türkiye’nin ilk özel, güvenli elektronik posta hizmet sağlayıcısı, Türkiye Noterler Birliği Vakfı Şirketi TNB KEP Genel Müdürü Duygu Yantaç katılarak, katılımcıları bilgilendirdiler. Yantaç yaptığı konuşmasında; iş dünyasına kolaylık sağlayan KEP sistemi, 19 Ocak 2013 tarihli E-Tebligat Yönetmeliği ile anonim ve limited şirketlere zorunlu hale getirilen e-tebligat ve elektroni·k imza uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

 

Yantaç; “Yeni yasal düzenlemeler ve teknolojik gelişmelerle birlikte KEP sisteminin güvenli iletişim hizmeti olarak hızla yaygınlaşıyor. KEP’in yaygınlaşması ve e-dönüşüm uygulama çözümleri ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacaktır. TNB KEP olarak, KEP sistemi ile ilgili güncel gelişmeleri paylaşmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde gerçekleştirdiğimiz eğitimler ile bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz” dedi.

TNB KEP ve hizmetleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.tnbkep.com.tr resmi internet adresinden ve 444 6 537 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.