TERME’DEN 27’NCİ TIR

TERME’DEN 27’NCİ TIR
Terme’den Halep’e 27’inci yardım TIR’ı yola çıktı

Beşir Derneği ve Semerkand Vakfı öncülüğünde hayata geçirilen 'Halep İçin Uzat Elini' Kampanyası kapsamında, hayırseverlerin bağışlarıyla temin edilen yardımlar, Halepli ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam ediyor.

Terme’de, Beşir Derneği ve Semerkant Vakfı işbirliğinde "Halep İçin Uzat Elini" sloganıyla Halepliler için toplanan 1 TIR yardım dolusu yardım malzemesi Terme Belediyesi hizmet binası önünden Halep’e doğru hareket etti.

Yardım tırını uğurlamaya gelen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme ilçesinden bu zamana kadar çeşitli kampanyalarla 27 TIR yardım toplandığını söyledi.

TERME ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR

Suriye ve Halep için Terme’nin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirten Başkan Kul, “İnsan olmak için yalnızca kendi acımızı değil, başkalarının acılarını da hissetmemiz gerekiyor. Biz başkalarının acısını da hissediyoruz. Bugün orada zor şartlar yaşanıyor. Gönderdiğimiz malzemenin çok üzerinde bir mana ifade eden bu uğurlamalarda Terme olarak üzerimize düşeni yaptığımız kanaatindeyim. Biz her zaman ülke olarak, devlet olarak, millet olarak düşenin yanındayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SESSİZ KALAMAZDIK

Terme Semerkant Vakfı Başkanı Köksal Keskin ve Terme Beşir Derneği Temsilcisi Bülent Gülten yaptıkları açıklamada “Semerkant Derneği ve Beşir Derneği olarak yaşanan insanlık dramına sessiz kalamazdık. Bu hayır kervanına destek olan halkımızdan Allah razı olsun. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah insanlarımızı alan el değil de devamlı olarak veren el eylesin.” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.