Tepecik 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu Bölge Şampiyonu oldu

Tepecik 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu Bölge Şampiyonu oldu
Samsun İlkadım Tepecik 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu Tokat'ta düzenlenen Halk Oyunları Yıldızlar Düzenlemeli Dal Bölge Müsabakalarında bölge şampiyonu oldu.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Samsun İlkadım Tepecik 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu geçtiğimiz günlerde Tokat'ta düzenlenen Halk Oyunları Yıldızlar Düzenlemeli Dal Bölge Müsabakalarında bölge şampiyonu olarak kentin gururu oldu. Alınan sonuç ile Türkiye genelinde ilk 16 okul arasına girerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan İlkadım Tepecik 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulunun hedefi Türkiye şampiyonu olmak.

whatsapp-image-2024-04-04-at-14-20-50-2.jpeg

Müsabaka ile ilgili değerlendirmede bulunan Tepecik 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu Müdürü Gökhan Ömür, öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek, "Değerli öğrencilerimiz büyük bir emekle hazırlandıkları müsabakadan istediklerini alarak döndüler. Şampiyon olan tüm çocuklarımızı ve hocamızı kutluyorum. Hedefimiz Türkiye şampiyonu olmak." dedi. İlkadım Tepecik 100. Yıl Milli Mücadele Ortaokulu Halk Oyunları öğreticisi Tayfun Zeren de, hedeflerinin Türkiye şampiyonu olmak olduğunu ifade ederek, "Öğrencilerimiz ile uzun zamandır bu müsabakaya hazırlanıyoruz. İstediğimiz ve beklediğimiz bir sonuçtu. Tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum. Şimdi sırada şampiyon olup, Samsun'a bu gururu yaşatmak" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.