TEK BAŞINA İŞ BAŞINA

TEK BAŞINA İŞ BAŞINA
AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Bölge Toplantısı Samsun'da gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Bölge Toplantısı Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi Seçim İşleri Başkanlığının organizasyonunda 2015 Genel seçimleri öncesinde gerçekleştirilecek çalışmaların ele alındığı bölge toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, SKM Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Samsun, Çorum, Ordu, Sinop ve Amasya AK Parti İl Teşkilatlarının, İl Başkanları, İl ve İlçe Seçim İşleri Başkanları, İl ve İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanları, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanları katıldı.

TEK BAŞINA İŞ BAŞINA
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Amasya, Çorum, Ordu, Sinop ve Samsun olmak üzere, 5 il teşkilatımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz, Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantımızın, ilimizde yapılmasından dolayı büyük mutluluk duymaktayız.
Bu vesileyle siz değerli katılımcılara hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum.
14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, 'Tek Başına, İş Başına' sloganı ile girdiği, 3 Kasım 2002 seçimlerinde büyük bir başarı elde ederek, milletin teveccühünü kazanmış ve “Tek Başına, İş Başına” gelmiştir.
Geçtiğimiz 13 yıl içinde, memur maaşlarını deprem yardımlarıyla ödeyen, borç batağında bir Türkiye'den; Bütün sorunlarıyla yüzleşmiş, vesayetçi kurumlar tarihe karışmış, ve askeri darbeler dönemi kapanarak ülkemiz, dünyanın gıpta ile izlediği, Avrupa'nın kıskandığı güçlü ekonomik yapıya kavuşmuştur.
İşte aziz milletimizin güveni, desteği ve teşkilat mensuplarımızın üstün gayretleri ile AK Parti girmiş olduğu tüm seçimlerden alnının akıyla birinci parti olarak çıkmıştır." dedi.

EĞİTİM TOPLANTILARI ÇOK ETKİLİ
Başkan Köktaş, "Sayın Genel Başkan Yardımcım; 30 Mart yerel seçimlerinde ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce Seçim İşleri Başkanlığımızın yapmış olduğu eğitici, yön gösterici ve bilgilendirici toplantılar sayesinde bölge teşkilatlarımız sandığa güçlü bir şekilde sahip çıkmıştır.
Bugün burada bulunan bölge illerimiz de de, Amasyalı hemşehrilerimiz, 30 Mart Yerel Seçimlerinde %43.5, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde %56.66;
Çorumlu hemşehrilerimiz, 30 Mart Yerel Seçimlerinde %50.7, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde %63.76,
Ordulu hemşehrilerimiz, 30 Mart Yerel Seçimlerinde %54.5, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde % 66.98,
Sinoplu hemşehrilerimiz 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde % 61.19,
ve Samsunlu hemşehrilerimiz de, 30 Mart Yerel Seçimlerinde %54.9, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise %65.87 oy oranı ile AK Parti'ye, kurucu Genel Başkanımız, 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, istiklaline ve istikbaline sahip çıkarak destek vermiştir.
Bu süreçler içinde yapılan tüm kurgu ve oyunlar bertaraf edilerek, sizlerin kurmuş olduğu 'Seçim Sonuç Alma Sistemi'ne, sonuçlar teşkilatlarımız tarafından en hızlı bir şekilde girilmiş, spekülasyonlara fırsat vermeden illerimizdeki seçim sonuçları anında sizlere ulaştırılmıştır." diye konuştu.

İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI
Başkan Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir seçim bittiğinde, hemen diğer seçim hazırlıklarına başlayan AK Parti teşkilatları olarak burada yapmış olduğumuz toplantı da 2015 genel seçimlerine hazırlık aşamasından bir tanesidir.
İlçe kongrelerini bitiren yenilenen ve tazelenen teşkilatlar olarak, çok daha güçlü sandık yönetim kurullarına sahip bir teşkilat yapısıyla 2015 genel seçimlerine gireceğimizin de müjdesini sizlere vermek istiyorum.
Sizlerin bizlere göstermiş olduğunuz hedefleri sahiplenerek, bu hedeflerin arkasında dim dik durarak, AK İktidarımız yolunda yeni bir yürüyüş daha yapmak arzusundayız.
Bu vesile ile bugün bu toplantıda bizleri onurlandıran Başta Genel Başkan Yardımcımız, Seçim İşleri Başkanımız Mustafa Şentop bey olmak üzere, diğer katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyor, Toplantımızın sonuçları itibariye hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşünceler içinde; Şimdiden 2015 yılınızı kutluyor, yeni yılın 2014'ten daha başarılı, verimli ve üretken geçmesini dileyerek yeni yılda tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm hemşehrilerimize, ülkemize, tüm dünya insanlarına, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini temenni ediyor saygılarımı sunuyorum."

Başkan Köktaş'ın konuşmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'ta, 2015 genel seçimlerinin önemine değinen bir konuşma gerçekleştirdi.
Konuşmaların ardından basına kapalı devam eden toplantıda AK Parti SKM Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, SKM Kuruluş ve Çalışma Esasları, Sandık Esaslı Çalışma ve 5 ilin ve bağlı ilçelerin genel değerlendirmesi üzerine sunumlarını yaptılar.
Sunum ile devam eden toplantı müzakere ve değerlendirmeler ile sona erdi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'a günün anlam ve önemine binaen hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.