Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olacak

Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olacak
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olacak." dedi.

Alman teknik adam Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 21 Aralık'ta Konyaspor ile yapacakları maç hakkında açıklamalarda bulundu. Konyaspor maçında taraftarın desteğini beklediklerini dile getiren Gisdol, "Trabzonspor maçına hazırlanmıştık. Yaşanan olaylardan dolayı değişiklik yapıldı. Taraftarımızın son iki maçta takım için ne kadar destek verdiğini gördük. Konyaspor maçında da taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olacak. Çok önemli bir maça çıkacağız. Taraftarımızın yüzde 100 desteğini alabilirsek, takıma çok büyük katkı sağlayacaktır." diye konuştu.

whatsapp-image-2023-12-14-at-14-44-51.jpeg

Yapacakları her maçı ayrı değerlendirdiklerine işaret eden Gisdol, "Benim karakterim gereği bir sonraki maçın önemini belirttim. 'İlk yarının sonunda şu kadar puan alırız' diye bir açıklamam olmadı. Benim için önemli olan maç maç gitmek. Maç maç gidersek daha başarılı olacağımızı düşünüyorum." ifadesini kullandı.

whatsapp-image-2023-12-14-at-14-44-52.jpeg

Marius'a övgü
Forvet oyuncuları Marius Mouandilmadji'nin son haftalardaki performansını değerlendiren Gisdol, "Takımdaki futbolculara güvenimiz var. Bazen gol kaçırabiliyorlar ama şundan eminim, hafta boyunca yaptığımız antrenmanlarda çok iyi çalışacak olurlarsa faydasını göreceklerdir. Marius aynı istek ve arzuyla çalışmalarına devam etti. Takıma golleriyle katkı vermeye başladı." açıklamasında bulundu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.