Tanju Çolak ve Ali Gültekin SADEF Ziyareti

Tanju Çolak ve Ali Gültekin SADEF Ziyareti
AK Parti Milletvekili Aday Adayı ve Milli Futbolcu Tanju Çolak, Ali Gültekin SADEF Genel Başkanı Yıldıray Başı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında SADEF tarafından düzenlenecek olan 8.halı saha Futbol turnuvası hakkında değerlendirmeler yapıldı.

 

SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, Ünlü Futbolcuların katılımıyla açılış yapılacak olan turnuvada birinci olan takım ile milli takımda oynayan şöhretlerle final maçı yapılacağını belirterek, turnuvanın temel hedefinin gençliği uyuşturucu alkol gibi zararlı maddelerden uzak tutmak olduğunu belirterek spor ile gençleri sosyal hayata kazandırmak olduğunu belirtti.

 

Dernekler arasındaki spor bilincinin yaygınlaştırılması gerektiğini de kaydeden Baş, Gençlerin uyuşturucu madde alışkanlıklarından kurtarmak gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı Milli Futbolcu Tanju Çolak ve Ali Gültekin’e teşekkür ederek, gençlerin sağlıklı bir yetişmelerine öncülük yapmanın önemine değindi.

 

Avrupa gol kralı altın ayakkabı sahibi Tanju Çolak ve Beşiktaş’ın efsane Futbol’cusu Ali Gültekin’in SADEF’in etkinliklerine katkılarından dolayı da teşekkür eden SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, iki futbolcunun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

 

SADEF’E TAM DESTEK

 

Milli Futbolcu Tanju Çolak ise,  SADEF Samsun Dernekler Federasyonu’nun Türkiye’de marka olmuş büyük bir sivil toplum kuruluşu olarak spor ve yapacağı programlarda ne gerekiyorsa üzerine düşeni yapacağına ve gönülden destek olacağını belirterek Turnuva da geleceğin gençlerini izleyerek ülke Sporuna ve milli takımına katkı sağlanacağını ve gençlerin profesyonel takımlara yükselme imkanı için çalışmalara yapacaklarını sözlerine ekledi..

 

 

   Beşiktaş’ın efsane Futbolcusu Ali Gültekin ise SADEF’in  Samsun’luların büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek SADEF ile “kötü alışkanlıklara hayır, spora evet” demek için birlikte hareket etmekten mutluluk duyacağını kaydetti.

 

 

te kuracağımız yeni Türkiye'yi gençlerimize miras bırakacağız.'diye konuştu.

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.