TAM KAPANMADA TAM DAYANIŞMA 

TAM KAPANMADA TAM DAYANIŞMA 
Atakum Belediyesi, tam kapanma sürecinde ihtiyaç sahibi Atakumlulara gıda kolisi desteği yaparak dayanışma ağını sürekli genişletiyor 

Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER) ekipleri, tam kapanma döneminde ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteği sağlamaya devam etti. Ekipler, belediyeye destek talebinde bulunan yurttaşların taleplerine koşarak dayanışma kolilerini tek tek evlere ulaştırdı. Tam kapanma dönemi boyunca süren dağıtımlarda yüzlerce hanenin sofrasına Atakumluların dayanışması uzandı.

atakum-belediyesinden-tam-kapanmada-tam-dayanisma-2.JPG

Yardımseverlerin, Atakum Belediyesi’ne ve Özgür Bölüşüm Derneği üzerinden Karadeniz Bölgesi’nin ilk Gıda Bankası olan AtaMarket’e gerçekleştirdiği desteklerle dayanışma kolilerinin sürekli olarak ulaştırıldığını ifade eden PAYMER yetkilileri, “Zor günlerde dayanışma ağını genişleterek çoğaltmayı amaçlıyoruz. Dayanışmamızın paylaştıkça çoğaldığını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Destek olan bütün yardımseverlere ve çalışmalarımızı her zaman yürekten destekleyen Atakum Belediye Başkanımız Av. Cemil Deveci’ye teşekkür ederiz” diye konuştu.

atakum-belediyesinden-tam-kapanmada-tam-dayanisma-3.JPG

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.