TALİP ÖZTÜRK, “VEKİL OLMASAK DA HİZMETE HAZIRIZ”

TALİP ÖZTÜRK, “VEKİL OLMASAK DA HİZMETE HAZIRIZ”
AK Parti Samsun Aday adayı iş adamı, Talip Öztürk çalışmalarını sessiz sedasız sürdürürken, ÇA-BED Yönetim kurulu üyeleri ile dernek binasında bir araya geldi.

Öztürk, “Vekil olmak için söz vermem çünkü engelli vatandaşlarımıza sahip olmak ilk görevimizdir” dedi. 
1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Erken seçim öncesi siyasi parti aday adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Talip Öztürk’ te Şehit haberleri ve ülkenin durumu nedeni ile sıkıntılı günler yaşadığımız bu günlerde, seçim çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler’in annesinin cenaze törenine katıldıktan sonra Çarşamba ilçesine geçen Öztürk, ÇA-BED Başkanı Kerim Deniz ve yönetim kurulu üyeleri ile dernek binasında bir araya geldi.
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği ( ÇA-BED  ) Başkanı Kerim Deniz ve dernek üyelerini derneğin binasında ziyaret eden Öztürk’e, ÇA-BED Başkanı Kerim Deniz, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken siyasi alanda dernek olarak kendilerine sahip çıkacak söz değil icraatları ile destek verecek vekiller istediklerini söyledi.
AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı ve iş adamı Talip Öztürk, yaptığı ziyarette ki  konuşmasın da, kimsenin duyguları ile oynamanın yalan yere vaatler vermenin mana ve anlamı yok. Biz bu duygu ve düşüncelerle aday adayı ve nasip olursa akabinde aday olursak hiç kimseye kesinlikle boş vaatler, yapamayacağımız sözler vermeyi değil aday ve milletvekili olursam ihtiyacı olan herkese eşit anlayış ile hizmet vermek için bu yola çıktık. Bu sözlerimizi yaradan nasip ederse kesinlikle herkes görecek” diyerek şöyle devam etti. 
‘’ Siyasi hiçbir parti adı vermiyorum ama yıllardır aday adaylık ve akabinde adaylık sürecinde söz verip vekil olduktan sonra sözlerini unutan vekiller gibi olmayacak, fark yaratacağız. Bize hep bizden öncekiler örnek gösteriliyor. Bu vesile ile halkımız artık hemen hemen hiç bir adaya güvenmiyor. Yani vekillere karşı bir güven sorunu var’’ İfadelerini kullanan Öztürk, “İşte bu söylemler ve konuşmaları biz duydukça  kişiliğimi de ortaya koyuyor ve diyorum ki;. Yapamayacağımız hiç bir şeyin sözünü vermedik. Milletvekili olursak bu gün bize ilettiğiniz eksiklerin hepsini yapmak için yoğun gayret göstereceğiz. En azından bunun sözünü veriyorum. Yani kimseye vekil olmak için şirin görünmeye ihtiyacım, halkımızın da kandırılmaya tahammülü yok ‘’ diye konuştu.
Öztürk, “ÇA-BED olarak sizlerin sıkıntılarınızı çok iyi biliyorum. Milletvekili aday adayı olmadan önce de elimizden gelen her türlü yardımları esirgemedik bundan sonra da kesinlikle esirgemeyecek, hatta üstüne koyarak destek vereceğiz. Milletvekili olup olmamak önemli değil. Bu bizim asli görevimizdir. Çünkü bu gün sağlıklıyım diyen kimse sağlığına güvenmesin. Bir dakika sonrasını Allah’tan başka kimse bilmiyor. Yani hepimiz potansiyel birer engelli adayıyız. Bu vesile ile sizlerin zorluklarını bilerek yaşayan ve desteği esirgemeyen birisi olarak bundan sonra da vekil olmasak da yardımlarımızı devam ettireceğiz. Bu yola çıkarken ilk düşüncemiz önce halka yani vatandaşlarımıza ihtiyacı olan hizmeti getirmek akabinde AK Partinin son iki seçimde kaybettiği 2 vekilliği geri almak için bu yola çıkmaya karar verdim. Her şey nasip, kader, eğer bizim nasibimiz ve kaderimiz de bu vekillik varsa, halkımız da sever desteklerse inşallah hep birlikte güzel günler için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.