SOSYAL PROJE

SOSYAL PROJE
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 100 yatak kapasiteli refakatçi konağının Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısındaki alana kazandırılacağını söyledi.

Hasta ve yakınlarının misafir edilebilmeleri için Samsun’da ihtiyaç haline gelen refakatçi konağı projesi İlkadım Belediyesi ve  Atakum Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile birlikte hayat bulacak. Seçim vaatleri arasında bulunan refakatçi konağı projesi hakkında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde Başkan Metin Sinecek ile ilgili bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşında 5 katlı 50 oda 100 yataktan oluşacak refakatçi konağının çevre il ve ilçelerden gelen hasta yakınları için var olan büyük bir ihtiyacı dolduracağını kaydetti.

 

BELEDİYE-ESNAF İŞBİRLİĞİ

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un esnaf ve sanatkârlar için her zaman öncü adımı attığını belirten Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, “Esnafa ve sanatkâra  verdiği değeri bildiğimiz için,  kendisi de esnaftan geldiği için İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a minnettarız. Çünkü hep esnafın içinde oluşu, esnafın yağmurunu çamurunu sıkıntılarını göğüsleyip gerekli yerde gerekenleri yapabilmek için bizler için hep ilk adımı attı. Bugün hayırlı bir iş için burada toplandık, bir araya geldik. Hastanelere gelen Esnaf ve sanatkarımız, ilçelerimizden gelen arkadaşlarımız kardeşlerimiz hasta yakınlarının kalabileceği misafirhanene yapmak için projeyi çizdik. Başkanımız da vesile oldu.  Bu konuda kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu projenin ilk adımını başkanımız attı, Allah razı olsun. İlkadım ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

 

“ONUR VE GURUR VERİYOR”

Refakatçi Konağı gibi önemli bir projenin İlkadım’da hayata geçirilmesinden son derece onur ve gurur duyduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  “Seçim öncesinde ki beyanımızda  hasta yakınları,  yani refakatçı konağı projemiz vardı. Refakatçıların kalabileceği bir misafirhane yapacaktık. Bu noktada Atakum Esnaf Kefalet Oda Başkanımız Metin Sinecek kardeşim ile görüşlerimizde,  böyle bir projelerininolduğunu, bu projenin İlkadım İlçesinde hayat bulmasını  bizimle paylaştı. Bizlerde yapabileceğimiz hertürlü alt yapı çalışmalarında desteği verebileceğimizi ifade ettik. Aslında bizim yapabileceğimiz bu projeyi Metin Başkanımızın bizimle beraber gerçekleştirme durumu oldu. Bundan dolayıda çok mutluyuz ve onur duyuyoruz.  Çok önemli bir yerde. Eğitim ve Araştırma Hastanesinin karşısında 50 odalı 100 yataklı bir misafirhaneyi  önümüzdeki günlerde ilçemize kazandıracağız. İlkadım Belediyesi olarak bizlerde ellimizden gelen tüm desteği yapacağız. Atakum Esnaf Kefalet Kooperatifi ,esnafa çok yakın bir şekilde çalışmalarını yürütüyor, belediye olarak herzaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum “ diye konuştu.

 

Toplantı sonrası Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek destek ve hizmetlerinden ötürü İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a Allah’ın 99 adının yazıldığı halı işleme hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.