Son sırada yerini koruyor

Son sırada yerini koruyor
11 yıl aradan sonra Süper Lig'e "Merhaba" diyen Yılport Samsunspor, alınan başarısız sonuçlarla 20'inci sıraya demir attı.

Samsunspor, 1 puanla Süper Lig fikstürünün 20'inci sırasında yer alıyor. Samsun temsilcisi hem lige kötü başlamaktan hem de alınan başarısız sonuçlardan dolayı taraftarların da tepkisini çekiyor. Süper ligde, 3 haftadır 20'inci sırada yer alan Samsunspor'da ekstra olarak yeni hoca belirsizliği de yaşanıyor. Tüm bu gelişmelerle birlikte Samsunspor taraftarları takımlarının fikstürün 20'inci sırasına yerleşmesine tepki gösterirken, kulüp yönetimine de sosyal medyada sert eleştirilerde bulunuyor.

Sezon için yapılan transferlerin verimsiz ve yanlış olduğu konusunda hem fikir olan Samsunspor taraftarları, Süper Lig fikstüründe takımın en dipte olmasını ise tedirginlikle karşılıyor. Samsunspor, Süper Lig'de 6 maç yaparken, bu maçlarda 5 gol kaydederken, kalesinde ise 13 gol gördü. Ligde hiç galibiyeti olmayan ve sadece bir beraberliği bulunan Samsunspor'un 5 mağlubiyeti bulunuyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.