"SİZ YALNIZ DEĞİLSİNİZ, BİZ BURADAYIZ”

"SİZ YALNIZ DEĞİLSİNİZ, BİZ BURADAYIZ”
İhtiyaç sahibi öğrenci ve velilerimiz için hazırladığımız “Hiç Kimse Üşümesin” Projesi kapsamında; “Siz Yalnız Değilsiniz, Biz Buradayız” Grubu Çarşamba Mustafa Kemal Ortaokulu’nu ziyaret etti.

.“Siz Yalnız Değilsiniz, Biz Buradayız” Sevgisinin açılışına Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa  Özdemir, Okul Müdürleri ve veliler katıldı..

img-5216.jpg

MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU EV SAHİPLİĞİ YAPTI

İzmir’in Gaziemir İlçesinde yaşayan sekiz ev hanımı tarafından oluşturulan ve ülkemizin çeşitli bölgelerinde sosyal sorumluluk projelerine destek olan, eğitim kurumlarına yardımda bulunan “Siz Yalnız Değilsiniz, Biz Buradayız Grubu” Çarşamba Mustafa Kemal Ortaokulu ziyaret etti. A Blok 2 Sınıfta giyecek standı açan grup üyeleri Hayırsever Mine Kapı ve Remziye Dokur 3 gün boyunca okulda eğitim gören öğrenci ve ailelerine giyecek yardımında bulundular. 

img-5218.jpg

MÜDÜR ZORLU, TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

Okul Müdürü Adem Zorlu, kuruma desteklerinden dolayı, “Siz Yalnız Değilsiniz, Biz Buradayız” ekibi üyesi Hayırsever Mine Kapı ve Remziye Doruk’a teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.