Siyaset milletle yapılır

Siyaset milletle yapılır
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, “Siyaset masa başında operasyonla değil, milletle yapılır. Masa başında kurgulanan koalisyon senaryolarına karşı milletimiz gereken cevabı 7 Haziran’da sandıkta verecektir” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu,

Canik ilçesinde Gaziosmanpaşa, Yavuzselim, Karşıyaka-Hasköy Minibüsçüler Derneklerini ziyaret etti. Derneklerin yöneticileri ve minibüs esnafıyla sohbet eden Hocaoğlu, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek istedi. Hocaoğlu, “AK Parti’ye karşı masa başında kurgulanmış ittifaklar görüyoruz. Siyaset masa başında operasyonla değil, milletle yapılır. Masa başında kurgulanan koalisyon senaryolarına karşı milletimiz gereken cevabı 7 Haziran’da sandıkta verecektir” dedi.

 

Yeni Türkiye, Yeni Anayasa

Genel seçimlerin yapılacağı 7 Haziran’da Yeni Türkiye’nin temelinin atılacağına işaret eden Milletvekili Adayı Hocaoğlu, milletvekilliği seçimlerinin sonucunun ülkenin 20-30 yılını etkileyeceğini belirterek, “AK Parti iktidarı ile birlikte hem fiziki yatırımlar yapılırken, hem de insan hakları ve hukuk alanında restorasyon dönemi yaşandı. 7 Haziran seçimlerinde yeni Türkiye’nin temeli atılacak. Oradan çıkacak parlamento yapısıyla Türkiye yeni anayasasını oluşturacak” diye konuştu.

 

Güçlü ekonomi, özgür Türkiye

AK Parti iktidarıyla Türkiye’de her alanda ciddi istikrar sağlandığını belirten Hocaoğlu, “Ekonomimiz güçlendi, yasaklar kalktı; Türkiye daha müreffeh ve özgür bir ülke haline geldi. Aynı zamanda güçlenen Türkiye, dünya mazlumlarının umudu oldu. Geçmiş dönemlerde çok büyük sıkıntılar yaşadık. Özellikle koalisyon dönemlerde oluşan kaos ülkemize büyük zarar verdi. Tüm bu olumsuzlukları artık geride bıraktık. Ülke olarak elde edilen kazanımlarımızı kaybetmek istemiyoruz. Yeniden koalisyon dönemlerinin karanlık günlerine geri dönmek istemiyoruz” diye konuştu.

 

Hedef yüzde 55

Önümüzdeki seçimlerin Türkiye tarihi açısından en önemli viraj olduğunu dile getiren Hocaoğlu, “7 Haziran 2015 milletin tercihini ve nihai kararını ortaya koyacağı seçimdir.AK Parti ne kadar güçlü bir şekilde meclise girerse, sizlerde o kadar güçlü bir şekilde temsil edilmiş olursunuz. Bu seçimde önceki seçimlerden farklı olarak şunu istiyoruz. Sizler 1 oyunuz vardı verdiniz, yüzde 49 oy aldık. Şimdi ise sizin 1 oyunuz yetmez, eşiniz, dostunuz, komşunuz, arkadaşınızdan 1 emanet oy isteyeceksiniz. İnşallah yüzde 55 hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

 

Esnafları ziyaret etti

Hocaoğlu, dernek ziyaretlerinin ardından gittiği mahallelerdeki esnafı da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Esnaf vatandaşlarla sohbet eden ve onları dinleyen Hocaoğlu, seçimden seçime değil, her zaman halkın içinde olduklarını söyledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.