“Sivil toplum vazgeçilmez unsur”

“Sivil toplum vazgeçilmez unsur”
Seçim çalışmaları kapsamında Samsun Memur-Sen’i ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, “Sivil örgütlenme, toplumun vazgeçilmez unsurlarından, olmazsa olmazlarından biridir” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, Samsun Memur-Sen’i ziyaret etti. Memur-Sen’e bağlı birçok sendikanın başkan ve yöneticilerinin de katıldığı toplantıda konuşan Tan, kendisinin de birçok sivil toplum kuruluşu üyesi olduğuna vurgu yaparak sivil toplum örgütlerinin toplum için önemine değindi.

Memur-Sen Başkan Vekili ve Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever tarafından karşılanan Tan, diğer sendikaların temsilcileri ile de sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Sivil toplumun gücünü bildiğini belirten Haluk Tan, “Ben de bu şehirde birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldım ve hala da içerisinde bulunmaktayım. Sivil örgütlenme, toplumun vazgeçilmez unsurlarından, olmazsa olmazlarından biridir. Memur-Sen de bunlardan biridir. İçerisindeki birçok sendika ile birlikte ülkemizde önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir” diye konuştu.

Tan’a adaylık ve milletvekilliği yolunda başarı dileyen Memur-Sen Başkan Vekili ve Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever de, “Şehrimizi tanıyan ve önemli hizmetler gerçekleştirmiş Haluk Bey’in adaylığının ülkemize hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu. Diğer sendikaların başkan ve yöneticileri de Tan’a başarı dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.