Şişman:Önemli projelerimiz var

Şişman:Önemli projelerimiz var
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bekir Şişman, kentin tarihi ve kültürel miraslarına sahip çıkılması noktasında önemli projelerin hazırlığı içerisinde olunduğunu kaydederek..

“Samsun’un tarihi ve kültürel mekânlarını ön plana çıkartacağız, sahip çıkacağız” dedi.

Türkiye’nin 2023 hedefi doğrultusunda düşündüklerini ve bu doğrultuda projelerine yön verdiklerini kaydeden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bekir Şişman, “Bu doğrultuda Samsun’un da aynı şekilde 2023 hedefine hazırlanması gerekiyor. Bu benim en büyük hedefimdir. Bu hedefim doğrultusunda daha bilinçli ve kapsamlı çalışmaları gerçekleştirebilecek bilgi, birikim ve deneyime sahip olduğuma inanıyorum. Samsun’un tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkılması en başta değerlerimizin yaşatılmasını sağlayacaktır. Aynı şekilde yıllardır gerçekleştirilmek istenen turizm atağının da önemli bir adımı olacaktır” şeklinde konuştu.

Samsun’da şehir merkezinin çok sayıda önemli değeri barındırdığına dikkat çeken AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bekir Şişman, “Şehrin merkezinde bulunan tarihi Taşhan, Şifa Hamamı, Medrese Camii ve Saat Kulesi turizm anlamında büyük katkı sağlayabilecek değerlerimizdir. Bu değerlerimize yeni değerlerin de eklenmesi için araştırmaların derinleştirilmesi gerekmektedir. Samsun’un tarihine, kültürüne ve değerlerine olan hayranlığım ve değerlendirilmesi yönündeki heyecanım büyük. Görev almam halinde şehrimizin saklı tarihini, hatıralarını, değerlerini ön plana çıkartmayı hedefliyorum. 300 yıllık temelleri bulunan Şifa Hamamı gibi zenginliklerimiz şehrimize turizm katkısı sağlayacaktır. Samsun’un kültür, turizm, ekonomi ve endüstri alanındaki dinamiklerini harekete geçireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum