Şimşek: Engelli istihdamı için kanun teklifi verdik

Şimşek: Engelli istihdamı için kanun teklifi verdik
MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Başkanı Murat Ceylan ve üyeler tarafından dernek binasında misafir edilen Milletvekili Şimşek, "Biz engelli vatandaşlarımızı bir gün değil her gün hatırlamamız gerektiğinin bilincinde olarak çalışıyoruz. Biliyorsunuz Türkiye'de engelli vatandaşlarımızın kamuda ki iş istihdamı yüzde 3 civarında, bu istihdamı arttırmak için çalışmalarımız var. Engelli vatandaşlarımızın istihdamını yüzde 3'ten 6'ya çıkarmak için yaptığımız çalışmalar sonucunda kanun teklifleri verdik. Engelli vatandaşlarımızın kamuda ve sosyal alanda yaşamlarını engelsiz sürdürebilmeleri için titizlikle çalışıp mevcut hükümet üzerinde baskı kurmaya devam ediyoruz. Bu güne kadar engelli vatandaşlarımıza yönelik yaptığımız çalışmalar neticesinde 3 soru önergesi, 4 kanun teklifi verdik dolayısıyla bu çalışmalarımız hızla sürüyor." dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren engelli vatandaşlar Milletvekili Şimşek'e yaşadıkları sıkıntılarla ilgili taleplerini ilettiler. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum