SESOB'A YENİ HİZMET BİNASI

SESOB'A YENİ HİZMET BİNASI
Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği'ne (SESOB) yeni bina yapılması maksadıyla 7 bin metrekare büyüklüğünde arsa hibe edildi.

İŞKUR-SESOB PROTOKOLÜ
Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Samsun İl Müdürü Hasan Kılıçarslan ve Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüb Güler, 2016 yılı Mart ve Nisan aylarını kapsayan zaman diliminde İŞKUR tarafından gönderilecek 50 kişiye eğitim verilmesi için protokol imzaladı. İmzalanan protokolün ardından İŞKUR İl Müdürü Kılıçarslan, toplantıya katılan oda başkanlarına İŞKUR'un faaliyetleri ve çalışma şartlarıyla alakalı bilgiler vererek soruları yanıtladı. İmzalanan protokolün ardından Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği'ne (SESOB) yeni bina yapılması maksadıyla arsa hibe edildi. Yapılacak olan yeni binanın tüm Samsunlulara hayırlı olmasını dileyen Güler, Bizim oturduğumuz bu koltuklar bizim için ömürlük değil. Yarınlarda eserlerinizle ve hizmetlerinizle anılırsınız. Bu binamız zamanında alınmış. Alanlardan Allah razı olsun. Biz daha iyisini yapalım, bizden sonra gelenlerde bizden daha iyisini yapmak için uğraşsın" dedi.

"DURMADAN YOLA DEVAM"

Yapılan bağışın kendisine değil Samsun Esnaf Odaları Birliği'ne olduğunu vurgulayan Güler, Yaptığı bu hareketten dolayı sayın Tüfekçi'ye çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra durmadan yolumuza devam edeceğiz. En kısa zamanda Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’nin karşısında bulunan AVM’nin arkasında kalan alandaki 7 bin metrekare’lik meydanın ortasında bize ait çok güzel bir bina yapacağız. Yeni binamız bütün esnaflarımıza hayırlı olsun" şeklinde ifadelerde bulundu.

SESOB’a arsa hibe eden Uğur Tüfekçi yapılacak olan yeni binanın herkese hayırlı uğurlu olmasını diledikten sonra Güler ile Tüfekçi arasında karşılıklı hediye takdimi yapıldı ve pasta kesildi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.