SEMAZEN GÖSTERİSİNE YOĞUN İLGİ

SEMAZEN GÖSTERİSİNE YOĞUN İLGİ

Samsun'da rasatane mahallesi yüzüncü yıl bulvarında faaliyet gösteren Mehmet Davulcu, Çorumlu Mehmet lakabıyla anılan aile paris cafe önünde köprü altında ramazan akşamları kurulan dev semaver ile çay tiryakilerine hizmet vermeye devam ediyor. Esnaf Davulcu önceki gün Köprü altında konuk ettiği Samsun Semazen ekibi ile Rasathane Mahallesi sakinlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

SEMAZEN GÖSTERİSİ BÜYÜKLEDİ 

Semazen gösterisine yoğun ilgi. Samsun'un Rasathane Mahallesinde bulunan Paris Kafe'nin işletmecisi Mehmet Davulcu önceki gün iş yeri önünde Samsun Semazen Ekibinin üç kişilik Semazen gösterisi ile bu yıl ikinci kez Mahalle sakinlerine ve müşterilerine unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı. Semazenler'in sahneye çıkmasıyla birlikte Mahalle sakinleri ve müşteriler ellerindeki cep telefonları ile Semazenlerin görüntülerini çekmeyide ihmal etmediler. Her Ramazan ayında geleneksel hale gelen Semazen gösterisinin özellikle bu yıl ikincisi kez düzenlenmesine yoğun ilgi gösterildi. 

 

RAMAZAN AYININ GÜZELLİKLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAŞIYORUZ 

Her yıl geleneksel hale gelen Semazen gösterisinin Mahalle sakinleri ve müşteriler tarafından büyük beğeni kazandığını belirten İşletme sahibi Mehmet Davulcu,"Geçtğimiz hafta Semazen gösterisi ile Ramazana Hoşgeldin dedik. Bugünde Semazen gösterimiz ile Ramazana elveda diyoruz. Gösterimize yoğun ilgi gösteren tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum. Samsun Semazen ekibine ayrıca teşekkür ediyorum. Ramazan aynının güzellikleri Samsun'da en iyi şekilde yaşamak için bu güzel organizasyonlarımızı önümüzdeki senelerde de devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.