SELYERİ KAVŞAĞINA SİNYALİZASYON

SELYERİ KAVŞAĞINA SİNYALİZASYON
SAMSUN Tekkeköy Selyeri kavşağına trafik sinyalizasyonu takıldı, Sanayi Mahallesi sakinleri adak kurbanı kesti
"Dökülen son kan olur inşallah..."
 
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ölümlü kazaların meydana geldiği Tekkeköy Selyeri kavşağına yapılan sinyalizasyon ve iyileştirme çalışmaların ardından Sanayi Mahallesi sakinleri tarafından adanan, adak kurbanı kesimine katıldı. Milletvekili Köktaş, "Burada dökülen son kan olur inşallah." diyerek kesilen adağın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 
 
Samsun-Ordu karayolu Tekkeköy İlçesi Sanayi Mahallesi Selyeri mevkiinde yaşanan ölümlü kazaların ardından AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Karayolları yetkilileri ile yapmış olduğu görüşlerin ardından Selyeri Kavşağı mevkinde yol iyileştirme çalışmaları yapıldı. Çalışmalar kapsamında kavşağa trafik sinyalizasyon lambası da takıldı. 
Bir süre önce kavşağa trafik sinyalizasyon sistemi kurulması için adak adayan Tekkeköy Sanayi Mahallesi sakinleri, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Tekkeköy Sanayi Mahallesi Muhtarı Erol Kıllı, İlçe Teşkilat Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle sakinlerin katılımı ile kavşağın yan kısmında adak kurbanı kesti.
 
MAHALLE SAKİNLERİNDEN MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ'A TEŞEKKÜR
Söz konusu kavşakta sürekli kaza olduğunu, uzun zamandır trafik sinyalizasyon lambası konulmasını istediklerini hatta bunun için adak adadıklarını belirten Sanayi Mahallesi Muhtarı Erol Kıllı, "Burada sürekli trafik kazaları oluyordu. Yaşanan kazalarda mahalle sakinlerimizden de olmak üzere bir çok canlar verildi, kanlar aktı bizde bir defa kan akıtalım ama son olsun diye adak adamıştık. Çok şükür sinyalizasyon lambası konuldu. Buna vesile olan, büyük katkı sağlayan fırsat buldukça mahallemizde durup çalışmaları yakından takip eden Milletvekilimiz sayın Fuat Köktaş'a mahallemiz adına sonsuz teşekkürler ediyorum." dedi. 
 
HALKIN SIKINTISI İLE DERTLENEN MİLLETVEKİLİ
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'da "Samsun da hangi mahallede, hangi sokakta, kim olursa olsun, kimin sıkıntısı varsa ayrım yapmayıp, dertleri ile dertlenen orada yaşayan insanların sorunlarını çözmek için elinden geleni yapan, 
burada da yapılan çalışmada büyük katkı ve emeği olan çok kıymetli Milletvekilimiz Fuat Köktaş beye ilçem adına bende çok teşekkür ediyorum. Kesilen adağın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu. 
 
YOLLARI BÖLDÜK, AMA AİLELERİ BİRLEŞTİRDİK
Mahallenin çayevinde toplanan vatandaşlara seslenen Milletvekili Köktaş ise, "Sözlerime başlamadan önce mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah ailelerinizle sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara erişmeyi nasip etsin. Rabbim ülkemizin üzerindeki terör belasından, farklı emelleri olanların şerrinden bizleri korusun. 
Ülkemizin birliği, dirliği vatanımızın ve milletimizin huzuru için mücadele ederken bu uğurda canlarını veren şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Hastanelerde tedavi gören hastalarımıza acil şifalar diliyorum.  Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'ın meşhur sözü vardır, "Biz yolları böldük, ama aileleri birleştirdik." Bu anlamda bizim bölünmüş yol yapmak, yol standartlarını yükseltmek, kazalara sebep veren engelleri kaldırmak, kazaları azaltmak, insanları güvenli bir şekilde seyahat etmesinin önünü açmak gibi bir derdimiz var.  Bunun için yaklaşık 20 bin kilometrenin üzerinde bölünmüş ve otoban yollarını yaparak, bu anlayışla vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. "
 
KAZAYLA ANILAN BÖLGE HALİNE GELMİŞTİ
Tekkököy ilçemiz Selyeri'ndeki bu kavşak ta yıllardır transit geçiş yapan araçların kaza yaptığı, araçlar dönerken sağdan soldan, ya Çarşamba istikametinden, ya da Samsun dan gelen araçların çarpışarak ölümlü kazaların olduğu ve en önemlisi vatandaşlarımızın karşıdan karşıya geçişi sırasında ölümcül kazaların olduğu bir bölge ve en son 3 ay önce yine bir mahalle sakini kardeşimiz burada can vermişti. Bu kavşak kazayla anılan bir bölge haline gelmişti. 
Başta mahalle muhtarımız olmak üzere, belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve mahalle sakinlerimizin talebi üzerine bizde Karayolları Bölge Müdürümü'ze durumun aciliyetini ve önemini söylediğimiz de o da gerekli yerlere olurları yazarak, bizimde bakanlık kanalıyla çalışmaları yakından takip ederek buranın acil yapılması gerekenler kapsamına alınmasına vesile olduk. 
 
GÜÇLÜ DEVLETİN GÜÇLÜ HÜKÜMETİ VATANDAŞININ YANINDA
Çok şükür yol iyileştirme çalışmaları yapıldı, trafik sinyalizasyon lambası takıldı. hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese bende teşekkür ediyorum. Devletimiz vatandaşının huzurunu ve güvenliğini sağlamak için vardır. Devletimizi idare eden başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, hükümetimiz, milletvekillerimiz olmak üzere büyük mücadele ediyoruz.  Güçlü devletin, güçlü hükümeti vatandaşın nerede sıkıntısı, sorunu varsa çözmeye gayret gösteriyor. Sözlerime son verirken, yine Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'ın dediği gibi "Yolların kralı olmaz, kuralı olur" herkes kurallara uysun. Sevdiklerine acı haber yollamasın. Bayramlar mutlulukların paylaştığı günlerdir, bunu üzüntülü günlere çevirmeyelim.  İnşallah burada da dökülen son kan olur diyorum ve kesilen adağın hayırlara vesile olması temenni ediyorum." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum