Samsun'un sesi ve yüreği olacağız

Samsun'un sesi ve yüreği olacağız
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "13 yıldır bu memlekete yaptıklarımızı hepimiz görüyoruz.

Hangi birini sayalım. 7 Haziran'da halkımızın bizden, bizim de halkımızdan hiçbir tereddüdü yok. Biz yüreğimizi adadığımız bu şehrin, sesi ve yüreği olmaya söz veriyoruz" dedi.

 

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Canik ilçesinde bir dizi programlara katıldı ve esnaf ziyaretinde bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’in de katıldığı Kuzey Yıldızı'ndaki kahvaltılı toplantıda vatandaşlarla biraraya gelen Hocaoğlu, Canik Belediyesi tarafından LoveletOutlet Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen 'Mavi Marmara Mazlum Coğrafyalar ve Çanakkale Fotoğraf Sergisi ile Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'ne katıldı. Ardından Mekke Caddesi esnafını ziyaret eden Hocaoğlu, "Biz yüreğimizi adadığımız bu şehrin, sesi ve yüreği olmaya söz veriyoruz" dedi.

 

'Halkımızdan tereddüdümüz yok'

Cadde esnafıyla sohbet eden Hocaoğlu, her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduklarını belirterek, esnaf ve sanatkara yönelik AK Parti hükümetlerinin ciddi anlamda yenilikler yaptığını vurguladı. Hocaoğlu, "13 yıldır her zaman esnaf ve sanatkarımızın yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Esnaf ve sanatkarımızı rahatlatacak projeleri bizim hükümetlerimiz hayata geçirdi. Ulaşım, sağlık, savunma, bayındırlık hizmetleri ve kurum kurum saysak sıkıntı yok. 13 yıldır bu memlekete yaptıklarımızı hepimiz görüyoruz. Hangi birini sayalım. Şimdi bu seçimlere girerken 7 Haziran'da hizmet konusunda halkımızın bizden tereddüdü yok, bizim de AK Parti'nin yeniden 1. parti çıkacağı konusunda halkımızdan hiçbir tereddüdümüz yok" diye konuştu.

 

Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa

Türkiye'de yapılacak olan genel seçimin mazlumların umudu olması açısından önemli olduğunu dile getiren Hocaoğlu, "Genel seçimi mazlumların ve yetimlerin umudu olması açısından önemsiyoruz. Bu sadece Türkiye coğrafyasında yaşayan insanları yakından ilgilendiren bir seçim değil, Ortadoğu ve Balkan coğrafyasındaki insanlarda Türkiye'deki seçimlerle yakından ilgileniyor. Bunun sebebi de; Türkiye, bölgesindeki mazlumlara, mahrumlara, yetimlere umut kapısı olmuştur. Bu bakımdan bu seçim ayrı bir önem taşıyor. Ayrıca Türkiye'nin, çocuklarımızın geleceği için Başkanlık Sistemi ve yeni anayasa şart. Bakın yıllarca koalisyonlardan çeken İtalya'da koalisyon yasaklanıyor. Ancak bizim muhalefet koalisyon peşinde. Bunların görülmesi lazım. 7 Haziran inşallah Başkanlık Sistemi ve yeni anayasanın gerçekleşeceği önümüzdeki döneme açılan kapı olacaktır" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.