“Samsun’un Potansiyellerini Somut Projelere Dönüştürme Zamanı”

“Samsun’un Potansiyellerini Somut Projelere Dönüştürme Zamanı”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu’nda düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı hakkında görüşlerini paylaştı.

“Cumhurbaşkanımız’ın Müjdeleri Şehrimizde Heyecanla Karşılandı”
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Aday Tanıtım Toplantısı vesilesiyle geldiği Samsun’da büyük bir coşkuyla karşıladıklarını ifade eden Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sırasında Samsun’a verdiği müjdelerin şehir açısından önemine işaret etti. Karaaslan açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan şehrimize AK Parti hükümetlerimiz döneminde yapılmış yatırımlar ve yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan icraatlar ile her alanda pek çok müjde verdi. Millet Bahçesi ve Millet Kıraathanesi Projeleri, 100.yılında 19 Mayıs’ın bu yıl ilk defa daha farklı bir anlamla ve kurtuluştan kuruluşa gelinen süreci resmedecek kesintisiz bir program dâhilinde idrak edileceği, Millet Bahçesi içerisine inşa edilecek Samsunspor anıtı, endüstriyel bir ürün olan kenevirde Vezirköprü ilçemizin merkez olması hususu ve Samsun’un verilen desteklerle ekonomide lokomotif şehirlerden biri olacağı müjdeleri şehrimizde heyecanla ve memnuniyetle karşılanmış olup Sn. Cumhurbaşkanımız’ın Samsun’a verdiği önemin göstergesidir.” sözlerine yer verdi.

img-3998.jpg

“Şimdi Samsun’un Potansiyellerini Somut Projelere Dönüştürme Zamanı”
Samsun’un tarımdan ticarete, sanayiden turizme her alanda çok güçlü potansiyelleri bulunduğunu anlatan Karaaslan, “Bölgemiz ve ülkemiz için tarihi ve ekonomik anlamda oldukça önemli bir yeri bulunan Samsun’umuza bugüne kadar hem merkezi hükümet olarak hem de belediyelerimiz aracılığıyla yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Sn. Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan müjdeler Samsun’un sahip olduğu potansiyelleri yeni değerlere ve somut projelere dönüştürecek bir nitelik taşımaktadır. Şimdi şehrimizin potansiyellerini her birlikte somut projelere dönüştürme zamanı. ” görüşünü paylaştı.

img-3988.jpg

“31 Mart, Yeni Bir Başlangıç Olacak”
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin, Milli Mücadele’de ilk adımın atıldığı, kurtuluş meşalesinin yakıldığı, yeni başlangıçların şehri Samsun’da, 19 Mayıs 1919’un 100.yılı vesilesiyle Gönül Belediyeciliğinde de yeni bir başlangıç olmasını beklediklerini ifade eden Karaaslan, “Eğitimden sosyal hizmetlere, gençlik ve spordan tarımsal desteklere, sağlıktan ulaştırma ve altyapı hizmetlerine, bilimsel ve teknolojik altyapının güçlendirilmesine her alanda şehrimize 16 yılda toplamda 28,5 katrilyon yatırım yaptık. 31 Mart seçimleri sonrasında milletimizin desteğiyle ve Cumhur ittifakının dirayetiyle güç kazanacak Gönül Belediyeciliği ile her alanda yapacağımız yatırımlarla şehrimizi misyonuna uygun bir konuma çıkarma hedefine ulaşmak için gecemizi gündüzümüze katmak suretiyle çalışmalarımızı sürdürecek ve gerçekleştireceğimiz büyük atılımla şehrimizi hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız.” açıklamasında bulundu. Karaaslan, “Samsun’dan tarihi mesajlar verdiğimiz toplantıya gerek salonun içinde gerekse salonun dışında coşkusuyla anlam katan teşkilatlarımıza ve hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından isimleri açıklanan Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları’mızın Samsun’umuz, hemşehrilerimiz, Cumhur ittifakı ve AK Parti’miz için hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm adaylarımıza seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. Aday Tanıtım Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, AK Parti Samsun teşkilatlarında bugüne kadar görev almış tüm kademelerdeki mensupları bir araya getiren “Yerel Seçim Öncesi Teşkilat, Aday ve Aday Adayları Buluşma Programı”nın birlik ve beraberlik vurgusu açısından da değerli olduğunu ifade etti.

img-4021.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum