“Samsun'un Gücünü Mecliste Göstermek İstiyoruz”

“Samsun'un Gücünü Mecliste Göstermek İstiyoruz”
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Biz laf üretmeye değil, hizmet ve proje üretmeye talibiz.

Özellikle ilçelerimizdeki göçü önlemek için, yapılması gereken ne varsa, yapmaya çalışacağız. Ankara'ya en yüksek oyla gitmek ve Samsun'un gücünü Meclis'te göstermek istiyoruz" dedi.

 

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı av. Yılmaz Hocaoğlu, Salıpazarı ve Çarşamba ilçelerinde Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarına katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile diğer AK Parti Milletvekili Adaylarının da yer aldığı açılış törenlerinde konuşan Hocaoğlu, "Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Milletimiz olmazsa biz olmayız. Ankara’ya en yüksek oyla gitmek istiyoruz ve Samsun'un gücünü göstermek istiyoruz. 81 il içinde Samsun'u en fazla oy alan il olarak görmek bizi çok daha güçlü kılacaktır. Ankara’da elimiz güçlenecek ve hizmet noktasında en fazla oy alan ilin milletvekilleri olduğumuzu gururla ifade edeceğiz" dedi.

 

“BİZ PROJE ÜRETMEYE TALİBİZ”

AK Parti çatısı altında yıllarca görev yaptığını hatırlatan Hocaoğlu, "Bizim davamız milletimize hizmet davasıdır. Her seçimde de milletimiz bize teveccüh etti. Halkımızın desteği ile İnşallah Samsun'da 9-0 yapacağız. Bu seçimde de halkımızın bize güvenmesini ve yine partimizi en üst sıraya koymasını istiyoruz. Biz her ilçenin, her mahallenin, herkesin milletvekili olarak görevimizi sürdüreceğiz. Yeni Türkiye’nin inşasında hep birlikte bize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz ve Samsun'un en iyisini alması için çalışacağız.  Biz laf üretmeye değil, hizmet ve proje üretmeye talibiz. Özellikle ilçelerimizdeki göçü önlemek için, yapılması gereken ne varsa, yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

 

“HALKIMIZ BİRLİĞİ BOZDURMAYACAKTIR”

Genel seçimlerin önemine de işaret eden Hocaoğlu, "7 Haziran seçimleri sadece ülkemiz için değil, Doğu Türkistan, Gazze, Filistin, Mısır, Suriye, İran, Irak için de çok önemli. Başkanlık Sistemi'ne geçilmesi için milletvekili sayısında belli bir sayıyı yakalamamız gerekiyor. Halkımızın, ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmak isteyenlere geçit vermeyeceğine, yine AK Parti kadrolarını destekleyeceğine inancımız tamdır. AK Partimiz, 7 Haziran seçimlerinde yine halkımızın büyük bir desteği ile yeniden tek başına iktidar olacaktır. Herkes tarafından bilinmektedir ki; Partimiz son 13 yılda ülkemiz insanı için çalışmış ve çalışmaya da devam edecektir" şeklinde konuştu.

 

AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Salıpazarı ve çarşamba ilçelerindeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarının ardından esnaf ve vatandaşları da gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden ve onları dinleyen Hocaoğlu, 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.