Samsunspor'dan büyük çıkış

Samsunspor'dan büyük çıkış
Alman teknik adam Markus Gisdol yönetimindeki Samsunspor'un bileği bükülmüyor. Kırmızı-beyazlı ekip, sahasında Kasımpaşa'yı 4-2 yenerek son haftalarda aldığı iyi sonuçlara bir yenisini ekledi. Samsun ekibi, bu galibiyetle ligde 17. sıraya yükseldi.

Yılport Samsunspor, sahasında Kasımpaşa'yı 4-2 yenerek çıkışını sürdürdü. Bu galibiyetle puanını 14'e çıkaran Karadeniz ekibi, 17. sıraya yükseldi. Markus Gisdol'un öğrencileri, Kasımpaşa galibiyetiyle son haftaların en formda takımları arasında yer aldı. Son 4 maçından 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ayrılan kırmızı beyazlı ekip, 6 puan toplayarak küllerinden yeniden doğdu.

Markus Gisdol'un sekizinci haftada göreve gelmesinin ardından atağa kalkan Karadeniz temsilcisi, kısa sürede yenilmesi zor bir rakibe dönüştü. Samsun ekibi, 54 yaşındaki teknik adamla çıktığı 8 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Kırmızı beyazlılar 3 galibiyetin birini Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçları kapsamında Tokat Belediyesi Plevnespor'a karşı aldı. Kupada iddiasını koruyan Yılport Samsunspor, kendi evinde konuk ettiği Tokat Belediyesi Plevnespor'u 3-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Diğer 3 galibiyetini ise Trendyol Süper Lig'de alan Yılport Samsunspor, Hatayspor'u, Adana Demirspor'u ve Kasımpaşa'yı mağlup etti. Bu şekilde üst sıralara yükselmeyi hedefleyen Yılport Samsunspor ligin 16'ncı haftasında 16 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum