Samsunspor'da transfer çalışmaları

Samsunspor'da transfer çalışmaları
Yılport Samsunspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, imkanlar dahilinde 3 ya da 4 oyuncu ile kadroyu güçlendirmeyi planlıyor.

Futbol Direktörü Fuat Çapa, takımın 14 tane yabancı oyuncu kontenjanın dolu olduğunu vurgulayarak, "Elimizde 14 tane yabancı oyuncu var, yerli havuzu da belli zaten. Yerli alabileceğiniz oyuncu sayısı 1 veya 2, daha fazla yok. Onlara da herkes talip, bu da şunu gösteriyor yabancı oyuncuya yönelmek zorundasınız. Yabancı oyuncu alabilmek içinde içerdeki kontenjanı boşaltmamız gerekiyor. Biz transfer sürecine de hazırlıksız yakalandık. FIFA kararı öncesinde her şeyimizi hazırlamıştık, oyuncularla bağlantıyı geçmiştik ama FIFA'nın cezası sonrası bizim konsantrasyonumuz bozuldu. Transfer yasağı sürecinin İsviçre Federal Mahkemesi tarafından ötelenmesi ile birlikte daha önce bağlantı yaptığımız oyuncular ile temasa geçtim ama ya başka takımlara söz verdiğini veya imza attığını gördük. Bu bir sıkıntı oluşturdu." ifadesini kullandı.

219470.jpg

"İyi bir şekilde ayrılmayı planlıyoruz"
Yabancı oyuncularla iyi niyeti bozmadan ayrılmaya çalıştıklarını dile getiren Çapa, "Elimizdeki oyuncularımızla iyi bir şekilde ayrılmayı planlıyoruz. Çok fazla transfer yapma şansımız yok, bizim yapabileceğimiz transfer sayımız 3 veya 4'tür. Bunu maddi anlamda söylemiyorum, sözleşmesi devam eden oyuncular anlamında söylüyorum. Bazen maddi olanaklarınız bile yapmak istediğinize engel olabiliyor. Yapacağımız transfer ise teknik direktörümüz Markus Gisdol'un vermiş olacağı isimler olacak. Sadece onlarla görüşmeler yapıyoruz." dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.