SAMSUNSPOR GOL OLUP YAĞIYOR! 5-0

SAMSUNSPOR GOL OLUP YAĞIYOR! 5-0
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninin on dördüncü maçında 19 Mayıs Stadyumu'nda Şanlıurfaspor karşısında sahadan 5-0 galibiyetle ayrıldı.

anliurfamac-6.JPG

Kırmızı-beyazlılar, 19 Mayıs Stadyumu'nda kendi taraftarı önünde TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta on dördüncü maçına çıktı. Konuk, ligin dibine adeta demir atan Şanlıurfaspor'du. Baştan sona beklendiği gibi Yılport Samsunspor'un üstünlüğüyle geçen maçta, haneye 3 puanı yazdıran goller İlyas Kubilay Yavuz, (P) Guido Koçer, Bahattin Köse (2) ve Atabey Çiçek'in ayağından geldi.

anliurfamac-8.JPG

İKİ HAFTADA 10 GOL
Yılport Samsunspor, Şanlıurfaspor'u mağlup ederek 2019-2020 sezonunda beşinci galibiyetine ulaştı. 19 Mayıs Stadyumu'nda taraftarlarını arkasına alarak rakibine karşı rahat ataklar yapan Yılport Samsunspor, 5-0 gibi net bir skorla Şanlıurfaspor'u yenerek 34 puana ulaşıp, ikinciliğini koruyarak 40 puanlı lider Manisa Futbol Kulübü'nü takibi sürdürdü. Geçen hafta deplasmanda Hekimoğlu Trabzon Kulübü'nü 5-0 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, bugün de 5 gol atarak iki haftada averajını yükseltmiş oldu.

anliurfamac-4.JPG

YARIŞ SÜRÜYOR
Maça boyu üstün olan Yılport Samsunspor'da ilk olarak sahneye 32. dakikada İlyas Kubilay Yavuz çıktı ve penaltı vuruşunu gole çevirerek 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarının başında bulduğu fırsatı iyi değerlendiren Guido Koçer ise 50. dakikada hırslı oyununu süsledi ve Yılport Samsunspor'u 2-0 öne geçirdi..

anliurfamac-5.JPG

Etkili oyununu süsleyen kırmızı-beyazlılarda 70 ve 71.dakikalarda sahneye çıkan Bahattin Köse, attığı nefis gollerle skoru 4-0'a getirdi. Gardı düşmüş Şanlıurfaspor karşısında ataklarını sıklaştıran Yılport Samsunspor'da maçın sonucunu tayin eden isim 79.dakikada skoru 5-0 yapan Atabey Çiçek oldu. Maçta başka gol olmayınca Yılport Samsunspor, net bir skorla zirve yarışını sürdürdü. 

anliurfamac-15.JPG

SAMSUNSPOR 5 - 0 ŞANLIURFASPOR | MAÇ ÖZETİ

SAMSUNSPOR 5 - 0 ŞANLIURFASPOR | MAÇ ÖZETİ

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.