Samsunspor deplasmanda galibiyete hasret

Samsunspor deplasmanda galibiyete hasret
Yılport Samsunspor, bu sezon Trendyol Süper Lig'de farklı bir grafik çiziyor. Evinde ilk 3 puanı, 4 Kasım Cumartesi günü Atakaş Hatayspor'a karşı alan kırmızı beyazlılar deplasmanda henüz galibiyetle tanışamadı.

Yılport Samsunspor, bu sezon ortaya koyduğu farklı performansıyla dikkat çekiyor. Bu sezon ligde 10 maça çıkan Samsun temsilcisi, sadece 5 puan toplayabildi. İç sahada 4 karşılaşma oynayan güney ekibi, tüm karşılaşmalardan toplamda 4 puan çıkarmayı başardı.

Markus Gisdol'un ekibi evinde sadece Atakaş Hatayspor'u yendi. Yine evinde misafir ettiği Başakşehir FK ile de berabere kaldı. Rakipleri fileleri 7 kez sarsan Karadeniz ekibi, kalesinde 17 gol gördü. Yılport Samsunspor, bu sezon deplasmanda çıktığı 5 maçta ise henüz galibiyetle tanışamadı.

Deplasmanda oynadığı EMS Yapı Sivasspor maçında sahadan beraberlikle ayrılan Samsun temsilcisi; Kayserispor, Galatasaray, Antalyaspor, Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü karşılaşmalarından ise puan çıkaramadı.

Yılport Samsunspor, ligin 4'üncü haftasında ertelenen ve 8 Kasım Çarşamba günü oynanacak olan İstanbulspor karşılaşmasından da 3 puan ile ayrılmak istiyor. Ayrıca Yılport Samsunspor, 12 Kasım Pazar Günü Pendikspor'a konuk olacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.