Samsunspor çıkış arıyor

Samsunspor çıkış arıyor
11 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Yılport Samsunspor, geride kalan 7 haftada umduğunu bulamadı. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan kırmızı-beyazlılar, çıkış yolu arıyor...

Yılport Samsunspor'un Süper Lig'e geçtiğimiz sezonun ardından yaptığı dönüş, beklenen başarıyı getirmedi. Ligdeki kötü başlangıç, taraftarları ve kulüp yönetimini endişelendirdi. Ertelenen İstanbulspor maçı hesaba katılmadığında 7 haftada 6 maç oynayan kırmızı-beyazlılar, 1 beraberlik 5 yenilgi alarak oldukça kötü bir başlangıca imza attı.

manset-3.jpg

ŞOK ETKİSİ
Bu zorlu süreçte Samsunspor, teknik direktörü ile de yollarını ayırdı. Başarısız sonuçların ardından Hüseyin Eroğlu ile gerçekleşen ayrılık sonrası iç sahada oynanan Gaziantep Futbol Kulübü maçında alınan mağlubiyet camiada şok etkisi yarattı. Takımın oynadığı futbol geleceğe dair umut vermezken, henüz netlik kazanmayan teknik direktör konusunda da belirsizlik sürüyor.

manset-2.jpg

3 PUAN ŞART
Kırmızı-beyazlı taraftarlar arasında ise iki ayrı görüş öne çıktı. Bazı taraftarlar yeni gelecek teknik direktör ile takımın üst üste galibiyetler alayarak yükselişe geçeceğini düşünürken bir diğer kısım taraftarlarda ise kadro kalitesinin düşük olması sebebiyle yeni gelecek teknik adamın havayı olumlu olarak değiştirmeyeceği görüşü hakim. Camiada ortak tek düşünceye bakıldığında ise deplasmanda oynanacak olan Rizespor maçında 3 puan alınarak milli araya gidilmesi öne çıkıyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.