SAMSUN'DA YEREL GAZETELER ANKETİ

SAMSUN'DA YEREL GAZETELER ANKETİ
Bafralı şair, yazar, emekli eğitimci ve gazeteci Oktay ZERRİN,7 Şubat Salı günü Samsun Cumhuriyet Meydanı ve Mecidiye'de bir ilke imza attı ve vatandaşlarla Samsun Yerel Gazeteleriyle igilibir anket gerçekleştirdi.

Haberleri Samsun Denge, Samsun'un Haberi, Arena, Halk, Ekip, Bafra Haber, Bafra Altınova, Bafra Kızılırmak, Samsun Akasyam Haber, Samsun Karadeniz Hayat, Samsun Karadeniz Tek Haber, Türkiye Biz, Bafra 55 net, Bafra ellibess.com, Samsun Bİ Haber, Bafra Gazetesi, Bafra Kanal 2000, Ankara Anayurt ve Ankara Efece Haber gibi birçok gazete ve internet haber sitelerinde yayınlanan Oktay Zerrin vatandaşlar için yerel gazete anketi yaptı.

Zerrin, anketinde Samsun ilinde yayınlanan en az 6 gazetenin 4 'ünü sayabilen okurlara " Sevgi Ufkundan Şarkılara  adlı ilk şiir kitabını da hediye etti. Vatandaşlar arasında gazetelerin adını doğru sayanlar olduğu gibi ilgim yok, bilmiyorum gibi cevaplar verenler de oldu. Oktay Zerrin anketle ilgili şöyle dedi:

" Bazı vatandaşlarımız Samsun ilinden olmadıklarını belirttiler. Okurlar arasında Samsun'da yayınlanan Arena, Denge, Ekip, Gerçek, Haber, Halk, Tramvay gibi yerel gazetelerin adların doğru bienler olduğu gibi Hürriyet, Akşam, Sabah gibi ulusal gazetelerle karıştıranlar da dikat çekti. Ankete Samsun İnternet Haber Siteleri dahil edilmedi. Amacım şiir kitabı reklamı yapmak değil sadece bu şekilde vatandaşlarımızın dikkatini yerel gazetelere çekebilmek ve yerel basının sesini ve etkisini olumlu yöne kanalize edebilmektir. Anketimize katılan tüm okurlarımıza ilgileri için çok teşekkürler" Emrah ŞAHİN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.