SAMSUN'DA HASTANE BELGESELİ ÇEKİLDİ

SAMSUN'DA  HASTANE BELGESELİ ÇEKİLDİ
TRT Haber Kanalında yayına giren “Türkiye’deki Hastaneler” isimli belgesel programının Samsun ilinde yapılan çekimleri Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlandı.

Sağlık Bakanlığı TRT İşbirliğiyle gerçekleştirilen belgesel projesi kapsamında yapılan çekimlerde Hastane Yöneticileri, uzman hekimler, bölüm sorumluları ve ilgili bölüm çalışanlarıyla röportajlar gerçekleştirildiği gibi, hizmet sunulan alanlarda da çeşitli çekimler gerçekleştirildi.

Hastanenin özellikli hizmetleri ve yapısı hakkında bilgiler verilen çekimlerde Hastane Yöneticisi Doç.Dr. Fatih ÖZKAN tarafından hastanenin Onkoloji Hizmetleri, Yanık Ünitesi, Yoğun Bakım Hizmetleri, İleri Teknoloji Cihaz Parkuru ve dijital teşhis / tedavi sistemleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Türkiyenin sayılı sağlık kurumları arasında yer alan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinin inşaat çalışmaları süren patoloji bölümü, yoğun bakım üniteleri ve çalışmalarına başlanacak yeni poliklinik binası hakkında da programcılara açıklamalarda bulunan Doç.Dr. Fatih ÖZKAN, bu bölümlerin de tamamlanmasıyla hastanede sunulan sağlık hizmetinin daha da nitelikli hale geleceğini ifade etti.

Hastanenin hizmet verdiği bölümler hakkında Başhekim Yardımcıları Op. Dr.Mehmet ZENGİN, Op. Dr. Alper CEYLAN, Dr. Sibel ARI, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine KOYUN, Otelcilik Hizmetleri Müdürü Sinan ÇİMEN tarafından da bilgi verilen belgesel Aralık ayı içerisinde TRT Haber kanalında yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.