SAMSUN’DA BİR İLK

SAMSUN’DA BİR İLK
Samsun Kanatlı Süs Hayvanları Yetiştiricileri Derneği geniş bir katılımla açıldı

Samsun’da ilk olan derneğin açılışına şehir dışından da ilginin fazla olması dikkat çekti

Kanatlı süs hayvanları yetiştiricileri Samsun’da dernek altında bir araya geldi. Açılışa Kanatlı Türkiye Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Ali Koç, Ankara Dernek Başkanı Emin Gökgöz, Afyon Dernek Başkanı Özcan Çetin, Amasya Dernek Başkanı Faruk Çelik, Tokat Süs Tavukları Dernek Başkanı Mustafa Coşkun, Tokat Kazova Süs Tavukları Dernek Başkanı Emre Kapar ve çok sayıda davetli katıldı.

İLGİ FAZLA OLDU
İlkadım ilçesi Derecik bölgesinde doğal ortamda kurulan dernek görenlerin de beğenisini kazandı. Açılış konuşmasını yapan Samsun Kanatlı Süs Hayvanları Yetiştiricileri Derneği Başkanı Ümit Girgin, “Samsun’daki süs hayvanları yetiştiricilerinin bu tün bir derneğe ihtiyacı vardı. Bizlere gelen talepler doğrultusunda dernek açmaya karar verdik ve ilgi de beklediğimizden fazla oldu. Daha yeni olmamıza rağmen 70’e yakın üyemiz var” dedi.

AMAÇ BELLİ
Derneğin sıkça organizasyonlar düzenleyeceğine dikkat çeken Başkan Girgin, “Kanatlı süs hayvanlarını seven, yetiştiren hobidaş ve arkadaşlarımızın birbirlerini daha yakından tanımaları, ırk standartlarını öğrenmeleri ve standartlara uygun hayvanlar yetiştirmelerini ve birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak amacıyla kurulmuş bir dernektir. Kapımız herkese açık. Amacımız Samsun’da en iyi hizmeti vermek” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.