Samsun Ülkü Ocaklarından Emniyet'e Ziyaret

Samsun Ülkü Ocaklarından Emniyet'e Ziyaret
Ülkü Ocakları İl Başkanı GEZE “Ülkü Ocakları Herzaman Polis ve Askerin Yanında”

            Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Samsun İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze ve yönetimi,  Doğu ve Güneydoğu'da terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu şehit olan polislerimiz ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamında ziyaret etti.

            Sohbet havasında geçen ziyarette, ziyaretten memnuniyetini dile getiren Emniyet Müdürü Vedat Yavuz 15 Temmuz akşamın da 81 İlde milletin desteği ve kahraman Türk askerleri ile birlikte hainlere hak ettikleri cevabın verildiğini belirtti. Yavuz "Bu uğurda şehitler verdik, yaralılarımız var. Ülkü Ocakları İl Başkanına ve yönetimine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim." dedi.

 

            15 Temmuzda gerçekleşen hain darbe girişiminde  ve Güneydoğuda yapılan terör saldırılarında şehit olan Türk polis memurları için başsağlığı, yaralılar için de acil şifa dileklerini ileten Geze, “Çok zor bir süreci ülke olarak birlik ve beraberliğimiz ile atlattık. Türk Polisi ülkemizin ihtiyacı olan güven ve huzur ortamını sağlamak için olmazsa olmazdır. Darbe girişiminin engellenmesinde üstün hizmetleri bulunan Emniyet Teşkilatı Mensuplarına şahsım ve Ülkü Ocakları adına şükranlarımı sunuyorum. Ülkü Ocakları olarak her zaman Yüce Türk Devletinin, Kahraman Türk Polis Teşkilatının yanındayız.” diyerek Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'a tablo armağan etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.