SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARI VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ.

SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARI VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ.
Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı, Vali Osman KAYMAK ve Samsun Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ’u makamlarında ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Aslan KÖSEF ve Yönetimi, Vali Osman KAYMAK’ı ziyaret etti. Ziyarette Vali Osman KAYMAK’a Samsun’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket taktim edildi. Ziyaretten sonra Emniyet Müdürlüğüne geçen heyet, Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ’u makamında ziyaret etti. Ziyaret sonunda, Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ tarafından kaleme alınmış olan, “Gençlik Milliyetçişik ve Dünya Türklüğü” kitabı hediye edildi.

Ziyaretler sonrası konuşan Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Aslan KÖSEF, “Ülkü Ocakları olarak yeni çalışma yılı öncesinde resmi ziyaretlere başladık. Öncelikle valimiz sayın Osman KAYMAK’ı makamında ziyaret ettik. Burada sayın valimize yapacağımız etkinlikler hakkında bilgi vererek projeler hakkında istişarede bulunduk. Samsunlu olmamasına rağmen Samsunlu olanlardan daha çok Samsun’un sorunlarını dert edilen ve bunları çözmek için devamlı çalışan valimize teşekkür plaketi taktim ettik.” Diyerek sözlerini sürdürdü.

ÜLKÜ OCAKLARI OLARAK DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ.

Devletinin yanında olduklarını vurgulayan Aslan KÖSEF, “Vali ziyaretinden sonra Emniyet Müdürümüz sayın Vedat YAVUZ’u makamında ziyaret ettik. Sayın müdürümüz ile Samsun’un güvenlik sorunları hakkında istişarede bulunduk. Samsunda güvenliğimizi sağlayan başta Emniyet Müdürümüz Vedat YAVUZ olmak üzere, tüm polis teşkilatına bir kez daha teşekkür ederim. Ülkü Ocakları her zaman devletinin milletinin yanındadır.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.