SAMSUN ROTAYI PLAY-OFF MAÇLARINA ÇEVİRDİ

SAMSUN ROTAYI PLAY-OFF MAÇLARINA ÇEVİRDİ
Kırmızı-beyazlı ekipte Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "Belki biz zoru seviyoruzdur" diyerek oynanacak olan muhtemel Play-Off maçlarına işaret etti.

Yılport Samsunspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta muhtemelen Play-Off mücadelerinde sahne alacak. Ligde matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam etse de liderlik ipinin rakiplerin eline verilmesinden dolayı taraftarlar kendi aralarında Play-Off maçlarını düşünmeye başladı. 

444444-002.png

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir de kalan süreci değerlendirirken, "Belki 5 maç daha fazla oynayacağız. Play-Off’lar daha zordur. Belki biz zoru seviyoruzdur. İlk 5 içerisindeki takımları evet yenemedik. Ama Kastamonuspor hariç diğer takımlara da yenilmedik. Sarıyer ve Sakaryaspor ile berabere kaldı. Keçiörengücü’ne evimizde yenilmiş olabiliriz ama deplasmanda berabere kaldık. Bunların içerisinde gol atmadığımız takım da yok. Biraz olumlu yönden bakalım” şeklinde konuştu. Yarın oynanacak olan Utaş Uşakspor mücadelesine galibiyet için çıkacak olan kırmızı-beyazlı ekipte Taşdemir'in açıklamalarından sonra gözler iyiden iyiye Play-Off maçlarına çevrilmiş durumda.

(Soner Süren)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.