Samsun Fuarı yeniden canlanacak

Samsun Fuarı yeniden canlanacak
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, şehrin unutulmaz eski Samsun Fuarı'nı yeniden hayata geçireceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, eskiden Türkiye'nin en önemli fuarları arasında olan Samsun Fuarı'nın hazırladıkları proje ile yeniden canlanacağını kaydetti.Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapılacak ilk işlerden birinin eski Samsun Fuarı'nı yeniden inşa etmek olduğunu ifade eden Mustafa Demir, kentin değerlerini ön plana çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

s4.jpg

"FUAR DENİLİNCE SAMSUN AKLA GELİRDİ"

"Eski fuar alanı yeniden düzenlenecek. Böylece fuarımız eski cazibesine kavuşacak ve eski günlerdeki gibi bölgedeki çok sayıda ilden ziyaretçilerin geldiği bir alan haline dönüşecek" diyen Demir, "Samsun fuarı Türkiye'nin en önemli fuar alanlarından ve insanların yoğun ilgi gösterdiği mekanlardan biriydi. Zaman içerisinde hatıralarda kaldı ama mekansal olarak yok oldu. Değerlerimizi yeniden canlandıracağız. Ayrıca fuar alanı demek ekonominin de canlanması, vatandaşlarımızın sosyal açıdan yeni mekanlara kovuşması demek. Geçmişte Türkiye'de fuar denilince ilk akla Samsun ve İzmir gelirdi. Kentimiz için büyük bir kazanımdı. Türkiye'nin her bir yerinden gelen vatandaşlarımız Samsun fuarında buluşurdu. Şimdi yeniden bu sinerjiyi, buluşmayı yakalamak, eski değerimize kavuşmak istiyoruz. " şeklinde konuştu.

s3-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum