SAMKON'DAN BAŞKAN DEMİRTAŞ’A ZİYARET

SAMKON'DAN BAŞKAN DEMİRTAŞ’A ZİYARET
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu(SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı ve yönetim kurulu üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Genel merkezi İstanbul'da bulunan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu(SAMKON) Genel Başkanı iş adamı Kaya Aşçı ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri Ramazan Bayramında Samsun'a gelerek İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile makamında bir araya geldi.Geçtiğimiz haftalarda genel kurulunu yapan SAMKON'da Genel Başkanlığa seçilen Kaya Aşçı, yeni yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdiği ziyarette, İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'ın bayramını kutlarken, Samsun için hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı. 

lk-8630.JPG

“Samsunluları tek bir çatı altında topluyoruz”
Başkanlarımızın yaptıkları ve yapacakları çalışmalar, projelerinde kolaylıklar dileyen Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu(SAMKON) Genel Başkanı iş adamı Kaya Aşçı, ”İstanbul'da olmamıza rağmen Samsun'un tanıtımı konusunda yoğun emek harcıyoruz. Türkiye’nin her köşesinde yaşayan Samsunluların bir çatı altında buluşmasını sağlayarak sosyal konularda faaliyetler yürütüyoruz. Emeklerimizin neticelerini de alıyoruz. Son yıllarda Samsun'un tanıtımı anlamında büyük mesafe kat ettik. Önümüzdeki yıllarda daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz. Her şey Samsun için. Bizim sevdamız Samsun’dur” diye konuştu.

lk-8644.JPG

“El ele olmayı sürdüreceğiz”
Başkan Demirtaş ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, federasyon ve konfederasyonun faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade etti. Bir önceki başkanlık dönemimde özellikle İstanbul’da gerçekleştirilen birçok etkinliğe katılım sağladık. Bundan sonra da memleketimiz ve insanları için her türlü fedakârlığı gösteren ve emek veren kuruluşlarımızla el ele olmayı sürdüreceğiz. Ben şimdiden yeni yönetiminize şehrimiz adına yapacağınız güzel çalışmalarda başarılar diliyorum “dedi. Ziyaretin sonunda SAMKON heyeti ve Necattin Demirtaş hatıra fotoğrafı çekindi.

ilk-8672.JPG

ilk-8661.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.