SAMKON’DAN ANKARA ÇIKARMASI

SAMKON’DAN ANKARA ÇIKARMASI
Kısa adı SAMKON olan Samsun dernekler konfederasyonu Ankara’da bir dizi ziyaretler yapmak üzere İstanbul’dan bir otobüsle Ankara çıkarması yaptı.

SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş’ün başında bulunduğu grup önce AK Parti grup toplantısına katılarak AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinlediler, ardından Samsun Milletvekillerini ziyaret ettiler.

 

                                   BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİYLE BERABER OLDULAR

 

    Samsun Dernekler konfederasyonu AK Parti grup toplantısının ardından Sağlık Bakanı Ahmet Demircan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ile birlikte hatıra resmi çektikten sonra odalarında ziyarette bulunup Samsun’un sorunlarını konuştular.

 

           SAMSUNSPOR VE YERLİ ARAÇLA İLGİLİ GÖRÜŞ BİLDİRDİLER

 

   SAMSKON yönetimi Milletvekilleri ve Bakan Demircan ile yaptıkları görüşmede Samsunspor’un içerisinde bulunduğu durumu ve Yerli otomobil üretiminde Samsunun seçim konusundaki görüşlerini bildirdiler. Milletvekillerininde yeni seçilen SAMKON yönetimine görevlerinde başarılar diledikten sonra görüşlerine değer vereceklerini ve konuyla ilgili ellerinden geleni yapacaklarını bildirdiler.

 

                        SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ VALİYE LİSTE SUNDU

 

    SAMKON yönetimi yapmış olduğu toplantıda İstanbul’da yaşayan Samsunlu işadamları ile ilgili Samsunspor’a yardım konusunda bir liste yaparak Vali Osman Kaymak’a sundukları ve Vali Osman Kaymak’ın bu listede isimleri bulunan işadamlarını arayıp Samsunspor’a destek isteyeceği öğrenildi. SAMKON Samsun’un en üst sivil toplum kuruluşu olduğu göz önüne alındığında SAMKON’a yaptığı bu güzel çalışma için Milletvekilleri ve Bakan Demircan’a teşekkürlerini sundu.

Şenol Üstün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum