‘Saltanatları 1 Kasım’da sone erecek’

‘Saltanatları 1 Kasım’da sone erecek’
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “7 Haziran’da yediği darbeyi hala atlatamayan bu saltanat ve şatafat sevdalıları, bu defa da uzlaşmaz ve ergen tavırları sebebiyle...

1 Kasım’da yapılacak erken seçimde de milletin tokadını daha şiddetli hissedeceklerdir.” dedi

 

DÖRT ŞARTI KABUL EDEMEDİLER

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Ülkemiz bir yandan kahpe terör örgütü PKK’nın, bir diğer yandan da her gün giderek büyüyen ekonomik krizin içerisinde debelenmektedir. 7 Haziran milletvekilliği genel seçimlerinde aldığı darbeyle sarsılan AKP, koalisyon görüşmelerinde uzlaşmaz tavrını sürdürmüş ve Türkiye’yi siyasi çözümsüzlüğe sürüklemeye devam etmiştir. Zihinlerinde yatan erken seçim fikrini açıkça söyleme cesareti gösteremeyen AKP, önceliği sadece Türkiye olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin makul ilkelerine de uzak durmuştur. “Çözüm süreci” adı verilen tiyatro süresince, Oslo’da ve İmralı’da yapılan görüşmelerde PKK’nın isteklerini emir kabul edip yerine getiren geçici hükümet, ülkemizin bölünmez bütünlüğünden başka gayesi olmayan MHP’nin 4 şartını kabul edememiştir” dedi.

 

MİLLETİMİZ GEREKLİ DERSİ VERECEK

Tek sevdası Türkiye olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin hiçbir menfaat beklemeden sadece ülkenin geleceği ve huzur ortamının yeniden sağlanması maksadıyla 4 ilkeyi öne sürdüğüne dikkat çeken Başkan Süslü, “Ama AKP, Türkiye’nin huzuru yerine kendi partisinin ikbalini aradığını ayan beyan belli etmiş, bu ilkelerde anlaşılamayacağını açıklamıştır. 7 Haziran’da yediği darbeyi hala atlatamayan bu saltanat ve şatafat sevdalıları, bu defa da uzlaşmaz ve ergen tavırları sebebiyle, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimde de milletin tokadını daha şiddetli hissedeceklerdir. İnanıyoruz ki Türk Milleti, “Önce ülkem ve milletim” diyen Milliyetçi Hareket Partisi ile beraber yürüyecek ve saray, makam, mevkii sevdalılarına gerekli dersi verecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum