SAL 60'INCI YILINI KUTLADI SAL 60 YAŞINDA

SAL 60'INCI YILINI KUTLADI SAL 60 YAŞINDA
Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke çapında yabancı dille eğitim yapacak Maarif Bakanlığı Kolejleri'nin kurulması kararı doğrultusunda ...

Samsun Maarif Koleji adıyla eğitime başlayan Samsun Anadolu Lisesi (SAL) Türkiye'nin ilk altı Anadolu Lisesi'nden olan kolej dün 60'ıncı yılını kutladı.

HER ALANDA ÖNEMLİ DEĞER

Samsun Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, "60 yıl önce bugün eğitim ve öğretim yaşantısına başlayan, yetiştirdiği insanlar ile her alanda ülkemize çok önemli katma değer oluşturan, bu güne dek sadece akademik anlamda değil spor, sanat, sosyal ve kültürel faaliyetlerde her daim öncü ve lider olan, 2014 yılı Aralık ayında bakanlığımız tarafından ülkemizdeki geçmişi, kültürü ve gelenekleri olan 44 okul ile birlikte proje okulu olarak belirlenen okulumuzun başarılarla dolu 60'ıncı yılını kutluyorum" dedi.

COŞKULU DAKİKALAR YAŞANDI

Diyarbakır, Eskişehir ve Kadıköy Anadolu Liselerinden Samsun Anadolu Lisesi'nin 60'ıncı yılını kutlamak için gelen okul yöneticileri ve başarılı öğrenciler SAL atkılarını ve hediyelerini Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin'in elinden aldılar. Samsun Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören ve mezun olan yüzlerce kişinin katıldığı kutlamada coşkulu anlar yaşandı. Bafra Mehter Takımı'nın gösterisinden sonra SAL Müzik Grubu ile sahneye çıkan Oğuzhan Kaptanoğlu söylediği şarkıyla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Düzenlenen etkinlik Öğrenciler tarafından okunan şiirler, Samsun Anadolu Lisesi Folklor Kulübü dans gösterisinin ardından sona erdi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.