Sağlıkta Reformlar

Sağlıkta Reformlar
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Dr. Kamil Furtun Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'ni ve Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ni ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ziyaretlerine ilk olarak Dr. Kamil Furtun Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi ile başladı. 
AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Nuri Gençtürk'ün de eşlik ettiği ziyarette Milletvekili Köktaş, hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek “geçmiş olsun” temennisinde bulundu.

Dr. Kamil Furtun Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi  Başhekimi Dr. Tamer Kutlu'dan hastane de verilen hizmetler hakkında bilgiler alan Milletvekili Köktaş, hastane de görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına başarılar dileyerek bir kez daha görevi başında menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Op. Dr. Kamil Furtun'u rahmetle andığını söyledi.

Milletvekili Köktaş daha sonra Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Dursun Mehel'i ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Samsun'da sağlık alanında yapılan ve devam eden yatırımların görüşüldüğü ziyaret hakkında bilgi veren Milletvekili Köktaş, AK Parti iktidarları döneminde kaliteli, nitelikli, ulaşılabilir ve güvenli sağlık hizmeti sunmak için çok sayıda projenin hayata geçirildiğini söyledi.

13 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde sağlık alanında devrim niteliğindeki reformlar yapıldığını ifade eden Milletvekili Köktaş, "İnsan hayatını her şeyden çok önem veren sağlık politikamızla 2002-2015 yılları arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde son teknoloji cihazlarla donatılmış yeni sağlık hizmetleri yapıldı. Son 13 yılda 582 milyon TL'lik sağlık yatırımı yapılan ilimizde, sağlık tesisi yatırımları hız kesmeden devam ediyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.