SAĞLAM DÖNEMİ RESMEN SONA ERDİ

SAĞLAM DÖNEMİ RESMEN SONA ERDİ
Yılport Samsunspor'a 5 yıllık imza ile büyük hedefler ve proje ile gelen Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Sağlam'a hizmetleri ve katkıları için teşekkür edildi.

Sezona büyük imkanlarla şampiyonluk hedefiyle başlayan ve üçüncü olarak play-off yarı finalinde Altınordu'ya elenerek hüsran yaşayan Yılport Samsunspor'da, 'Bugün burada güzel geçecek bir tarihin ilk sayfasını yazıyoruz. Yılport Samsunspor'un Süper Lig'in 6. şampiyon takımı olması hedefi için buradayım. Bu bir meydan okumadır' sözleriyle 5 yıllık imza ile büyük hedefler ve proje ile gelen Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı.

manset-029.jpg

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasını yönetim kuruluna sunduğu bildirildi. Yönetim kurulunun Sağlam'ın istifasını kabul ettiği belirtilen açıklamada, deneyimli teknik adama bugüne kadar takıma sunduğu hizmetleri ve katkıları için teşekkür edildi. 

manset-016.png

TEPKİ ALMIŞTI
Sezon boyunca oynattığı futbol ile eleştiri toplayan Sağlam, istifaya davet edilmişti. 19 Mayıs Stadyumunda 2-2 sona eren ve Altınordu'nun play-off finaline yükseldiği maçın bitiminden sonra soyunma odasına girerken tribünlerden yükselen tezahuratlara tepki gösteren teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hareketi kırmızı-beyazlı taraftarların tepkisine neden olmuştu. Maçın son anlarında istifa tezahuratı yapan taraftarlar, sosyal medya üzerinden de Sağlam'ı istifaya çağırmıştı.

sam-2579.jpg

sam-4972.jpg

sam-9424.jpg

İlgili Haberler
Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum