SADEF 55 ÖĞRENCİYE BURS VERECEK

SADEF 55 ÖĞRENCİYE BURS VERECEK
Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) 6. Bölge Başkanlığı'nın burs verdiği öğrenci sayısı bu yıl da Samsun'un plakası olan 55 olarak belirlendi..

SADEF 6. Bölge Başkanı Köksal Akman bu ay gerçekleştirecekleri SADEF gecesiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verecek hayırseverlerin belirlendiğini açıklayarak, SADEF'in 55 öğrenciye burs veren Samsun'un en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu söyledi..

SADEF'in en öncelikli konusunun eğitim olduğunu da vurgulayan Akman, her yıl Samsun plaka numarası olan 55 üniversite öğrencisinin SADEF'in bursuyla okulunu bitirerek iş hayatına atıldığının altını çizdi..

BÜTÜN SAMSUNLULARA İŞ DÜŞÜYOR

SADEF'in her yıl gerçekleştirdiği '55 Genç SADEF İle Okuyor' Gecesine katılarak ihtiyaç sahibi öğrencilerin öğrenimlerini tamamlamalarına katkı sağlayan hayırsever Samsunlulara teşekkür eden SADEF 6. Bölge Başkanı Köksal Akman, “Eğitim konusunda bütün Samsunlulara görev düşüyor. SADEF olarak bir ülkenin en önemli ihtiyacının eğitimli nesil olduğuna inancımızla bu yıl da 55 öğrenicimizi okutmak için önemli bir organizasyonun altına giriyoruz.. Bu noktada yardımı ve desteği olan hayırda yarışan bütün Samsunlulara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.