SADECE TABELA DİKENLER TABELA PARTİSİ OLDULAR

SADECE TABELA DİKENLER TABELA PARTİSİ OLDULAR
Ak Parti Samsun milletvekili adayı Adem Tuncer, 2002 öncesi yarım bırakılan yatırımları hatırlatarak muhalefete yüklendi.

 ‘Siyasi partilerin varlık sebebi hizmet etmektir.’ diyen Tuncer, ‘Eğer bir parti kurup bu sahada ben de varım diyorsanız millete hizmet etmeyi doğal olarak vadetmiş olursunuz. Ben fırıncıyım diyenden ilk önce ekmek yapması beklersiniz, kasaplık değil. Maalesef 2002 öncesi dönem bunu çağrıştıran bir manzaraydı. Hizmet etmesi gereken siyasi partiler tam aksine milletin elindekini de sömürmüşlerdi. Faizler yükselmiş, enflasyon canavara dönüşmüş, alım gücü sıfırlanmış, yolsuzluklar almış başını gitmiş, millet hastanede eczanede kuyruğa mahkum edilmişti.

 

            ONLAR YARIM BIRAKTI BİZ TAMAMLADIK

            Başbakan koltuğunda oturanlar şov yapmak için güya yatırım yapıyormuş izlenimi vermek maksadıylasürekli temel atıyor hatta temel de atmıyor tabelayı dikip gidiyorlardı. Bunun en güzel örneklerinden birisi Ayvacık’taki Eynel Köprüsü’dür. Dönemin başbakanı Mesut Yılmaz gelip tabelayı dikti ve gitti. Seçimden önce temel atıldı seçimden sonra temel çöpe atıldı. Biz bu köprü ile ilgili söz vermediğimiz halde geldik tamamladık. Çünkü biz oy hesabı değil hizmet hesabı yapıyoruz. Aynı şkilde Karadeniz Sahil yolu. 1997’de ihalesi yapıldı onu da biz tamamladık. Hakeza Bolu Tüneli. Onu da  biz tamamladık. Onlar yarım bıraktı tamamlamak bize nasip oldu.

 

            AK PARTİNİN YARIM İŞİ OLMAZ

Ak Partinin çalışma metodu çok farklıdır. Çünkü maksat gerçekten hizmet etmektir. Biz daha temel attığımız gün bitiş tarihini de belirleriz. Çoğu zaman ihalede belirtilen süreden daha kısa sürede teslim alırız. Elhamdülillah bugüne kadar onlarca milyondolarlık yatırım gerçekleştirdik yarım kalan olmadı. Müteahhit firmalardan kaynaklı bir eksiklik yaşandığında da en kısa sğrede çözüm bulup milletimizi madur etmedik.

 

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Millete hizmet yolunda birinci yarıyı tamamladık. İkinci yarı 8 Haziranda başlayacak inşallah. Daha yapacak çok işimiz var. Üçüncü havalimanını, üçüncü boğaz köprüsünü tamamlayacağız. Samsun’a hızlı treni getireceğiz. Şehir hastanesini tamamlayacağız. Stadımız milletimizin hizmetine sunacağız. Terme, Çarşamba, Havza ve Vezirköprü’deki hastaneleimizi bitireceğiz. Bafra Medikal OSB tamamlanacak. Samsun’a yeni üniversiteler kazandırmak için gayret edeceğiz. Tarım’da Samsun’a markalar kazandıracağız. Küçük esnafımızın durumunu daha üst seviyeye çıkarmak için projeler üreteceğiz. Kısacası daha yapacak çok işimiz var. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.