Prof.Dr.HAKAN ALTINTAŞ AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI

Prof.Dr.HAKAN ALTINTAŞ AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI
AK Parti'den Milletvekili olacakların aday adaylığının son gününde Prof.Dr. Hakan Altıntaş, AK Parti İl Binası'nda büyük bir kalabalık arasında Samsun Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

SAMSUN'A VE TÜM İLÇELERİNE SELAM OLSUN
Prof.Dr.Hakan Altıntaş Parti binasında katılımcılara teşekkürle başlayan konuşmasında,"İstiklal güneşinin doğduğu şehir, seni bugün hasretle ve muhabbetle selamlıyorum, Aziz şehrim Samsun" dedikten sonra Samsun'un tüm ilçelerini sayarak gönülden selamlarını gönderdi. Aday adayı olarak Samsunlu hemşehrilerine hitap etmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

SİYASET BİR ERDEM VE AHLAK VESİLESİDİR
Prof.Dr.Altıntaş, "Siyaseti hizmet olarak görüyorum ve hizmeti de vizyon ve misyon dahilinde addediyorum. Her şeyden önce bir akademisyenim. Bizim için siyaset bir erdem ve ahlak vesilesidir. Samsun'un sorunlarının çözümüne vizyoner projelerle katkı vermek için varım. Bu güzel şehrimize hizmet etmem için enerjim, bilgi ve birikimim var. Yeni Türkiye'nin inşasında sorumluluk almak istiyoruz."dedi.

YETİŞMEMDE CUMHURBAŞKANIMIZIN KATKISI VAR
Yetişmemde Recep Tayyip Erdoğan'ın katkısı var diyen Altıntaş,"İmanlı, vicdanlı ve bir aydın olarak yetişmemde katkısı olan, Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan Beyefendinin siyasal liderlik derslerinin ve kadim bir medeniyet perspektiğini medeniyetin dönüşümü doktora deslerinde karşılaştırmalı olarak bana öğreten Sayın Başbakanımız ve kıymetli hocam Ahmet Davutouğlu'nun yanında olmak, bu güzide liderlerimizle ideallerimizdeki büyük hedeflere, beraber yürümek en büyük gayemizdir." şeklinde konuşarak, "Adaylığımın ülkeme, milletime ve partime hayırlı olmasını temenni ederim." sözleriyle konuşmasını tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.