POLİSLERE DEMİR BORUYLA SALDIRDI

POLİSLERE DEMİR BORUYLA SALDIRDI
SAMSUN'da görevli iki polis memuruna demir boruyla saldırıp yaraladığı iddia edilen 19 yaşındaki Kadir K. ile polise küfür ettiği öne sürülen arkadaşı Caner P. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay dün İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Fuar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Caner P., Ç.B. (16), C.G. (15), ve A.O. (16), Yabancılar Pazarına giderek çevredekileri rahatsız etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüphelilere kimlik kontrolü yapmak isteyince Caner P., küfür etti. Bu sırada olay yerinde olan ve şüphelilerin arkadaşı Kadir K. eline aldığı demir boruyla polislere saldırdı. Kendisini etkisiz hale getirmek isteyen polis memurları Bülent Y. (41) ve Metin A.'ya (43) saldırıp ellerinden yaraladı. Şüpheliler daha sonra etkisiz hale getirilip gözaltına alındı. Yaralı polis memurları Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden yaşları küçük olan 3 kişi, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Kadir K. ve Caner P. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı. Diğer 3 şüpheli de savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.