Piazza’dan Alışverişe Petrol Ofisi’nden Akaryakıt Hediye

Piazza’dan Alışverişe Petrol Ofisi’nden Akaryakıt Hediye

Karadenizin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, birbirinden cazip kampanyalarıyla ziyaretçilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Piazza’dan 15 Mart – 16 Nisan tarihleri arasında alışveriş yapanlara Petrol Ofisi’nden akaryakıt veya otogaz hediye ediliyor.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin kampanyaları hız kesmiyor. Piazza, bu kez Petrol Ofisi ile birlikte ziyaretçilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 15 Mart – 16 Nisan tarihleri arasında aynı gün içerisinde Piazza’dan toplamda 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 20 TL’lik, 400 TL ve üzeri alışveriş yapanlara ise 40 TL’lik akaryakıt veya otogaz  Petrol Ofisi’nden hediye ediliyor. Piazza’nın sunduğu kampanyaya katılım için fiş/fatura ile danışmaya gelerek Piazza Club başvuru formu doldurmak yeterli oluyor. Üstelik daha önce Piazza Club başvurunda bulunanların  tekrar form doldurmasına gerek kalmıyor.

Piazza’nın 15 Mart – 16 Nisan tarihleri boyunca sunduğu kampanya kapsamında kazanılan hediyeler 30 Haziran 2017 tarihine kadar tüm Petrol Ofisleri’nde kullanılabiliyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.