Piazza’da Bayram Kutlaması

Piazza’da Bayram Kutlaması
Samsun Piazza AVM, Kurban Bayramı'nda çocukları ve ailelerini sevindirecek etkinlikler ile ziyaretçilerinin bayram coşkusuna ortak oldu.

Piazza AVM ziyaretçileri, bayram boyunca keyifli alışverişin, sürpriz hediyelerin, eğlenceli etkinliklerin ve lezzetli ikramların tadını çıkardı.
Samsun Piazza AVM, bayramın ilk günü ziyaretçilerini lokum ikramı ile karşıladı. Fırsatlarla dolu bayram kampanyalarının yanı sıra lokumlarla karşılanan ziyaretçiler leziz bir bayram deneyimi yaşamış oldular. 
Bayramın 2.  ve 3. günlerinde hediye ettiği rengarenk balonlar ile çocukları gülümsetmeyi başaran Samsun Piazza, bayramın dördüncü gününde ise ziyaretçilerine müzik ziyafeti sundu. 27 Eylül Pazar günü, saat 14:00 ve 18:00’da gerçekleşen trio müzik grubunun performansı ile kulaklarının pasını silen ziyaretçiler, aynı zamanda Piazza’nın hediyesi araç yastıklarına da sahip oldular.

Birçok renkli etkinliğe ev sahipliği yapan Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, Kurban Bayramı’nda da ziyaretçilerini sürprizler ile şaşırtmaya ve onların alışveriş deneyimine tat katmaya devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.