PARALEL İLE MÜCADELEYE TAVİZ YOK

PARALEL İLE MÜCADELEYE TAVİZ YOK
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Bafra ve İlkadım İlçe Danışma Meclisi Toplantıları'na katıldı

İlçe ve mahalle teşkilat üyeleri ile tek tek ilgilenen Milletvekili Köktaş, gerçekleşen toplantılarda, PKK Terör örgütü, Meclis Genel Kurulu'nda tartışmalara ve kavgalara sebep olan dokunulmazlıkların kaldırılması, Paralel Devlet Yapılanması ile mücadele, ve Samsun ekonomisindeki istihdam, üretim ve ihracatı üzerine değerlendirmelerde bulunarak önemli açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Köktaş;

TEK BİR TERÖRİST KALMAYINCAYA KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK
7 Hazirandan itibaren PKK terör örgütü ile başlattığımız amansız mücale devam etmektedir.
Ülkemiz en son teröristten temizlenene kadar bu kutsal görevi bırakmayacağız. 
Terörle verdiğimiz mücadele esnasında kaybetmiş olduğumuz tüm kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. 
Yine, Kut’ül Amare Zaferimizin 100. yıldönümünde istiklalimiz, haysiyetimiz, onurumuz ve istikbalimiz uğruna şehit ve gazi olan ecdadımızı bir kez daha hürmetle, minnetle yad ediyorum. Allah mekanlarını aziz eylesin.

SAMİMİ OLMADIKLARI TESCİLLENDİ
Dokunulmazlıkları kaldıralım diye propaganda yaparak oy toplayanların bugün iş ciddiye bindiğinde geri adım attığını görüyoruz. 
Fezlekesi olanların dokunulmazlığını, Anayasamızdaki bir madde değişikliği ile kaldıralım diyoruz, bakıyoruz ki bu değişikliğin yapılmaması için her türlü oyuna ve entrikaya baş vuruyorlar.
Bunların samimi, ciddi olmadıklarını milletimiz çok iyi biliyordu, fakat dokunulmazlıkların kaldırılması gündeme geldiğinde Meclis Genel Kurulu ve komisyonlar da çıkartmış oldukları kavgalardan bunu bir kez daha görmüş olduk. 
Bütün engellemelere, direnmelere, provokasyonlara fezlekesi olan tüm milletvekillerin dokunulmazlıkları kaldırılarak, yeni bir sivil bir anayasa hayata geçirilerek, Türkiye'ye en uygun olan bir yönetim sistemininde getireceğiz.

TOPYEKÜN HEDEFE KİTLENMELİYİZ
Bal, bal demeyle ağız tatlanmaz. Önemli olan balın yapılabileceği ortamları sağlamaktır. Onun için "istihdam - istihdam, üretim - üretim" deyip durmak yerine istihdam ve üretim sağlayacak alt yapıları kurmalı, Ar-ge'ye daha fazla ağırlık vererek  verimliliği arttırmalıyız.
Hükümetimiz üretim ve istihdamın önü açmak için gerekli olan alt yapı, teşvik, Ar-Ge ve Fikri Mülkiyet Yasaları'nı çıkartmıştır. 
Bize düşen milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz ve hatta bürokratlar, Ticaret Sanayi Odalarımız, Sanayici, İşadamlarımızla topyekün aynı hedefe aynı hedefe kilitlenmeliyiz.
Bu durum da; söylem zamanı geride kalmış. eylem zamanı gelmiştir. 


İHRACAT YAPACAK ŞARTLARI OLUŞTURMAMIZ GEREKİYOR
1 Kasım 2015 seçiminde Samsun, bize 500 bin üzerinde oy vermiş, 6 milletvekilimizi parlamentoya göndererek güçlü AK Parti hükümetine en büyük desteği veren illerin başında gelmektedir.
Bu anlamda Samsunlu hemşehrimimiz bizlerden sorun üretmek değil, sorunları çözmek ve yeni büyük projeleri beklemektedir. 
Görüş farklılıkları veya farklı bakış açıları, eleştirisel görüşler bizi ayrıştırıcı değil, bu hizmetlerden alıkoyma yerine düşüncelerden, farklı fikirlerden farklı görüşlerden faydalanma, şehrimizin yatırım istihdam üretim yapabilmenin önünü açarak ihracattan daha fazla pay almanın önünü açmalıyız.
Bu anlamda Kişisel düşünce ve Komplekslerimizden tamamen sıyrılmamız gerekmektedir. 
Aksi bir davranışta bundan öncekilerde olduğu gibi bize de yetkili veren aziz hemşehrilerimiz yeri ve zamanı geldiğinde bizden de yetkiyi almasını çok iyi bilir.


PARALEL İLE MÜCADELEYE TAVİZ YOK
Ülkemizde, vesayetçi aktör ve kurumların siyaset üzerindeki nüfuzunu kırmak üzere kararlı bir irade sergilenmiş ve siyasal sistemi demokratikleştirme hedefinde ciddi ilerlemeler kaydedilmiştir. 
Milli güvenliğimizi ve meşru demokratik sistemimizi tehdit eden bu yeni vesayet odağı Paralel Devlet Yapılanması, yargı ve güvenlik bürokrasisini, sivil toplumun çeşitli kesimlerini ve iş dünyasını tesiri altına almaya çalışan bu yeni vesayet odağının siyaseti kendi hedefleri doğrultusunda dizayn etme çabaları, bürokrasi içinde şeffaflığı yok eden gayretleri ve vesayetçi anlayışı milli güvenliğimizi tehdit etmektedir. 
Bu anlamda Paralel Devlet Yapılanması ile mücadele bizim vazgeçilmezimizdir. Bu konu da en küçük tavizi vermemiz mümkün değildir. 
Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Paralel Yapı ile verdiği mücadelenin aynısını şehrimizde de vermek zorundayız. 
Bu anlamda Milli iradeden aldığımız güçle bu yapıları tamamen ortadan kaldıracak şekilde kararlı mücadelemize devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum